Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter


Trouwkaartentrends 2015


Het trouwseizoen van 2015 is weer in volle gang. Naast de toenemende interesse in trouwlocaties, trouwkleding en trouwringen, worden ook weer veel trouwkaarten besteld. Maar wat zijn de trends in trouwkaarten en trouwuitnodigingen voor 2015?

Kleuren

De trouwkaarten van 2015 hebben veelal natuurlijke en metallic kleuren, gecombineerd met pasteltinten of juist felle kleuren. Basiskleuren voor de huwelijkskaarten zijn wit, beige, zandkleurig, zilver, grijs en zwart. De meest gebruikte pasteltinten zijn mintgroen, zachtroze, lila en lichtblauw. Hardroze, limegroen, rood en turquoise worden veel toegepast als felle, contrasterende kleur.

1_Poobies_Trouwkaarten

Stijl

Veel trouwuitnodigingen hebben in 2015 een moderne, strakke look. Hierbij wordt de kaart eenvoudig gehouden. De kaart bevat voornamelijk tekst en strikjes, linten labes en drukke prints worden achterwege gelaten. Toch blijft ook de romantische stijl in 2015 populair, waarbij met foliedruk, sierljike prints, zijden linten, strikjes en luxe papier wordt verwerkt.

01_Poobies_Trouwuitnodigingen

Afmetingen

Trouwkaarten zijn in vele afmetingen, maar vooral de vierkante kaarten en liggende, rechthoekige kaarten worden veel gezien komend seizoen

Alle trouwkaarten onder een dak

Ben jij op zoek naar trouwkarten voor de aanstaande bruiloft? Bij Poobies vind je alle trouwkaarten onder één dak. Of je nu op zoek bent naar kant-en-klare trouwuitnodingen of liever zelf je trouwkaart ontwerpt; bij Poobies kan het allemaal! Bestel direct gratis modelkaarten een ontvang 20% korting op je kaartbestelling.
  

2_Poobies_Trouwkaarten