Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Astrid's Bruidsstyling bruidsstyling op locatie of bij jou thuis

Het juiste advies voor je kapsel en make-up

Op de mooiste dag van je leven een stralende versie van jezelf zijn? Ik ben Astrid Pieterse, professioneel bruidsstyliste, gespecialiseerd in bruidskapsels met lang haar en een mooie natuurlijke bruidsmake-up. Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat jij je geen zorgen hoeft te maken over je bruidskapsel en bruidsmake-up. Een trouwdag is zo uniek en spannend. Door mijn ervaringen met de vele bruidjes die ik al blij heb gemaakt, kan ik jou het juiste advies geven voor je kapsel en make-up. 

In jouw vertrouwde omgeving aan je bruiloft beginnen

Als bruid wil je er natuurlijk perfect uitzien. Bij Astrid's Bruidsstyling gaat alle aandacht naar jou. Je droom wordt werkelijkheid want wij gaan tijdens de proefsessie samen kijken wat jouw wensen zijn. Op je mooiste dag kom ik uiteraard naar je toe, zodat je lekker in jouw vertrouwde omgeving aan je bruiloft kan beginnen. 

Neem vrijblijvend contact met mij op

Ga jij trouwen en wil je genieten, ontspannen en ontzorgt worden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, zodat we een afspraak kunnen maken om in mijn studio in een gezellige, ontspannen sfeer te gaan kijken welk bruidskapsel en welke bruidsmake-up jou er op z’n mooist uit laten zien. 


De Schepegaten 25
2421TJ  NIEUWKOOP
Tel: 0625521785
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie