Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bloemrijke Verleiding moderne & klassieke bruidsboeketten

Bruidswerk

Jullie mooiste dag nadert, jouw trouwjurk of kostuum is uitgezocht. Uitnodigingen, muziek, het diner, de ringen, het bruidswerk… de planning rondom een trouwdag vergt geduld en een flinke dosis organisatietalent. Zoveel mensen en partijen dragen hun steentje bij. Hopelijk begrijpen ze jouw wensen goed: het is tenslotte jullie trouwdag.

In volle bloei

Het ervaren team van Bloemrijke Verleiding begrijpt de wensen, vragen en overwegingen die je als bruid of bruidegom doorloopt. We kunnen helaas niet assisteren bij al die facetten die hiervan onderdeel zijn. Waar we wel goed in zijn, is de dag huldigen in een bijzonder bruidswerk met een palet van verse kleuren – naadloos samensmeltend met het karakter van de locatie, jullie smaak en gewenste sfeer.

Alles is mogelijk

Bloemrijke Verleiding biedt bruidsboeketten, corsages, autostukken en complete bloemendecoratie van de trouw- en/of feestlocatie. Heb je een idee of laat je je graag inspireren? De met zorg samengestelde boeketten in de winkel, de vele fotovoorbeelden, onze bruidsboeketten in de webshop en ons toegespitste advies helpen je hoe dan ook bij jouw keuze. Inmiddels is Bloemrijke Verleiding uitgegroeid tot de trouwspecialist van Woerden e.o. en daar zijn wij terecht trots op! 


Rijnstraat 53
3441BR  WOERDEN
Tel: 0348-424782
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie