Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bloemrijke Verleiding moderne & klassieke bruidsboeketten

Bruidswerk

De grote dag nadert, jouw jurk of trouwpak is uitgezocht. Uitnodigingen, muziek, catering, de trouwringen, het bruidsboeket… de planning rondom het huwelijk vergt geduld en een flinke dosis organisatietalent. Zoveel mensen en partijen dragen hun steentje bij. Hopelijk begrijpen ze jouw wensen goed: het is tenslotte jullie dag.

In volle bloei

Bloemrijke Verleiding beschikt over een ervaren team. Zij begrijpen jouw wensen, vragen en overwegingen die je als bruid of bruidegom doorloopt. We kunnen helaas niet assisteren bij al die facetten die hiervan onderdeel zijn. Waar we wel goed in zijn, is de dag huldigen in uniek bruidswerk met een palet van verse kleuren – naadloos samensmeltend met het karakter van de locatie, jullie smaak en gewenste sfeer.

Alles is mogelijk

Bloemrijke Verleiding biedt bruidsboeketten, corsages, autostukken en complete bloemendecoratie van de trouw- en/of feestlocatie. Heb je een idee of laat je je graag inspireren? De met zorg samengestelde boeketten in de winkel, de vele fotovoorbeelden, onze bruidsboeketten in de webshop en ons toegespitste advies helpen je hoe dan ook bij jouw keuze. Inmiddels is Bloemrijke Verleiding uitgegroeid tot de trouwspecialist van Woerden e.o. en daar zijn wij terecht trots op! 


Rijnstraat 53
3441BR  WOERDEN
Tel: 0348-424782
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie