Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Die Ene Dag sfeervolle bruiloftmuziek tijdens de ceremonie

Prachtige, intieme ceremoniemuziek

Hebben jullie al nagedacht over de bruiloftmuziek? Naast beëdigd trouwambtenaar is Harriët Vijsma huwelijkszangeres. Samen met Tino verzorgt ze muziek tijdens ceremonies. Waar de passie voor muziek vandaan komt? Al van kleins af aan is ze bezig met muziek. Al jong is ze begonnen met pianolessen en heeft in haar jonge jaren verschillende hoofdrollen in amateur-musicals gespeeld. Ze heeft in die tijd lessen gevolgd op het gebied van zang en dans. Harriët heeft na haar musical avontuur in verschillende bands gezongen en hiervoor zelfs combolessen gevolgd bij Tino Duchateau. Tino kent Harriët al sinds hun jeugd en toen de "zingende BABS" hem vroeg haar te begeleiden op trouwerijen hoefde hij niet lang na te denken. Zo'n mooie stem is een feest om te begeleiden!

Trouwceremonie

Je zal merken dat er best wat komt kijken bij het plannen van je huwelijk. Jullie hebben vast al gefantaseerd over hoe deze dag er voor jullie uit zou moeten zien. Wat jullie nodig hebben, is iemand die goed luistert en van jullie bruiloft een onvergetelijk feest kan maken, waar natuurlijk ook een traantje bij weggepinkt mag worden. Een ceremonie met een gulle lach en een kleine traan.

Trouwambtenaar in heel Nederland

Jullie ja-woord is een speciaal moment en een huwelijk is het belangrijkste verbond wat geliefden met elkaar kunnen sluiten. Ik zou het een eer vinden wanneer ik een bijdrage mag leveren aan jullie mooiste dag! In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en komen we erachter wat jullie van mij verwachten. Als beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie in iedere willekeurige gemeente in Nederland trouwen! 

Opnieuw 'ja' zeggen

Hoe bijzonder is het om elkaar voor de tweede keer het ja-woord te geven ten overstaan van jullie eventuele kinderen, familie en vrienden. Samen met jullie ga ik ervoor zorgen dat er een unieke speech komt, waarin jullie terugkijken op de jaren die achter jullie liggen en vooruitkijken naar dat wat misschien nog komen gaat. 


Molenweg 39
8071AK  NUNSPEET
Tel: 0646714748
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie