Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Song-Smederij prachtige persoonlijke muziek voor bruidsparen

Maak je huwelijk nog persoonlijker

Ben je op zoek naar een manier om de mooiste dag van je leven nog persoonlijker te maken? Dan kan de Song-Smederij jullie helpen door een lied op maat te schrijven. Marjon, de dame met de krullen op de foto, komt bij jullie langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek stelt ze jullie allerlei vragen; over de ontmoeting tussen jullie, het huwelijksaanzoek, jullie favoriete muziekstijl, enzovoorts. Aan de hand van dit gesprek gaat ze een lied voor jullie schrijven waarvan de tekst en de muziek helemaal bij jullie passen. Dat lied komt ze live voor jullie zingen tijdens het ja-woord of op een ander bijzonder moment van de trouwdag. Daarnaast wordt er een professionele geluidsopname van het lied gemaakt. Die kan je bijvoorbeeld aan alle gasten op CD mee naar huis geven als bedankje. Zo heeft iedereen een unieke herinnering aan jullie trouwdag.

Een op maat gemaakt liedje wat bij jullie past

Je kunt zelf bepalen hoe het liedje gaat klinken. Of je nu een fantastisch rocknummer wilt, een rustige ballad, of een lied voor een koor, Marjon schrijft het voor jullie. Je kan ervoor kiezen om jullie levensverhaal op muziek te laten zetten, maar je kan ook op een hele bijzondere manier je familie bedanken met behulp van het lied. Marjon neemt van tevoren alles met jullie door, zodat het op maat gemaakte lied ook echt bij jullie past. 

Meer weten? Neem dan gerust contact met me op!

Marjon zorgt voor alle apparatuur, zelfs de piano. Jullie hoeven dus niets te regelen. Ook heeft de Song-Smederij een groot repertoire met bestaande bruiloftliedjes, waardoor de hele ceremonie of receptie aangekleed kan worden met unieke muziek. En heb je al een zanger/zangeres geboekt, of ben je zelf een groot zangtalent? Dan kan je Marjon ook alleen het liedje laten schrijven. Neem gewoon even contact op als je meer wilt weten over alle mogelijkheden.


Oude Postweg 75
7557DB  HENGELO
Tel: 0647311150
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie