Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Buitenplek Más Mik Benschop culinaire invulling op ieder feest

Más Mik Catering

Wij doen meer dan koken alleen! Hebben jullie iets te vieren? Wij zorgen voor vers, lekker en verrassend eten op locatie. Thuis of op het werk; alles is bespreekbaar. En natuurlijk zorgen we niet alleen voor lekker eten en goede drankjes, we regelen 'van A tot Z' als je dat wilt. Kortom, wij denken graag mee met een culinaire, originele en verzorgde invulling van jullie bruiloft of feest. Leg je wensen aan ons voor dan zorgen wij dat ook jij onbezorgd kunt genieten. 

Landelijk gelegen locatie in Benschop

Wij zijn dé locatie & omgeving bij uitstek voor een bruiloft! Landelijk gelegen midden in het Groene Hart in Benschop. Bijzondere trouwlocatie in de gemeente Lopik; rustig gelegen met een intieme en bijzondere sfeer. We beschikken over een prachtige boomgaard waar men elkaar het ja-woord kan geven, maar ook onze ruimte 'Polderzicht' met vrij uitzicht over de achterliggende weilanden is een schitterende ruimte om te trouwen!

Bijzondere ruimtes, zowel binnen als buiten

Bij heel mooi weer kan de ceremonie uiteraard plaatsvinden in de boomgaard en ook kan daar (een gedeelte van) de borrel of het feest plaatsvinden. Dit alles in overleg met jullie en naar aanleiding van jullie wensen hierin! Alle ruimtes, zowel binnen als buiten, staan exclusief ter beschikking voor jullie gezelschap.

De perfecte invulling van jullie trouwdag

Voor wat betreft de invulling van jullie bijzondere dag kun je bij ons alle kanten op en wij denken graag met jullie mee in de perfecte invulling van jullie trouwdag! Van het verloop van de dag; tot eten, drinken en entertainment, bij ons is er veel mogelijk.

Voorstel op maat

We maken graag een voorstel op maat nadat we weten wat jullie specifieke wensen zijn, daarvoor maken we natuurlijk graag een afspraak bij ons op de locatie zodat jullie een goed beeld kunnen krijgen van de mogelijkheden!


Benedeneind Noordzijde 408
3405CD  BENSCHOP
Tel: 0627823966
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie