Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Lantaern design catering, jouw partner voor een feest op locatie

Voltrekken en vieren in een romantische omgeving

Jouw mooiste dag met als hoogtepunt de huwelijksvoltrekking. In een sfeervol Kapelletje met gebrandschilderde ramen of op onze Partyboot De Jonckheer van Jutphaas. Het voormalig Klooster "De Lantaern" bied je deze mogelijkheid. Centraal gelegen in het hart van Nederland met het partyschip voor het pand aangemeerd. Beide speciale locaties zijn ideaal voor elk soort feestelijke gelegenheid.

Sfeervolle feestlocatie in een modern jasje

Voormalig Klooster De Lantaern. Een bijzondere locatie in een modern jasje met verschillende zalen met elk een eigen stijl en karakter. De bijzondere locatie voor elk soort feest zowel in het Klooster als op de Partyboot De Jonckheer van Jutphaas. Goed bereikbaar en voldoende gratis parkeermogelijkheden. De vakbekwame keuken brigade vertalen al jouw persoonlijke wensen, en bediening met een glimlach zullen je van alle gemakken voorzien.

Ruim 30 jaar ervaring in de catering branche

Feesten op je eigen locatie of op een locatie elders in het land, dan is Design Catering jouw partner. Met ruim 30 jaar ervaring in de catering branche is ons geen evenement te groot of te klein. Wij verzorgen elke feestelijke gelegenheid van A tot Z. Trouwerijen, bedrijfsfeesten, openingen, beurzen, maar ook jouw dagelijkse catering of jouw feestje thuis.


Utrechtsestraatweg 4
3438AK  NIEUWEGEIN
Tel: 030-6031866
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie