Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

il Berretto koffie catering en barista service op locatie

il Berretto, koffiebeleving op locatie

Jullie trouwdag draait om liefde en aandacht. Onze ambachtelijke Italiaanse koffie heeft diezelfde ingrediënten en is een onmisbaar onderdeel van de catering op jullie bruiloft. De barista’s  van il Berretto zorgen voor de ultieme koffiebeleving op iedere gewenste locatie. Dat begint met de stijlvolle mobiele espressobar van waaruit wij koffie en thee serveren. Hoort u het veelbelovende geluid van de versgemalen espressobonen? Ruikt u het aroma dat ontsnapt wanneer het water onder de juiste druk zijn weg vindt door de perfecte maling? En tenslotte het zorgvuldige proeven; nootachtig, bloemig, chocolade? De smaakexplosie is fantastisch! En het resultaat ook: een tevreden glimlach bij uw gasten. 

De echte Italiaanse koffie

Goede koffie brengt mensen bij elkaar en dat is precies waar het om gaat op uw mooiste dag. il Berretto serveert koffie waar je ‘sì’ tegen zegt! De Italiaanse beleving zit ‘m niet alleen in de bonen die wij gebruiken, maar natuurlijk ook in de mobiele espressobar, een oude Italiaanse Piaggio Ape 550 uit 1969. Deze bijzondere oude dame kan buiten staan, maar met haar 1,5 meter slanke heupen past ze ook vaak binnen. Koffiedrinken wordt extra feestelijk en attractief!  

Koffie, thee en taart

Een schuimige cappuccino of een temperamentvolle espresso, goede koffie is al een traktatie op zich. Met een passend buffet van zoetigheden erbij wordt het helemaal ‘la dolce vita’. Zelfs een bijzondere bruidstaart is mogelijk en ook voor de theeliefhebbers heeft il Berretto volop keuze. Dus wilt u uw gasten op een speciale wijze verwelkomen of juist uitzwaaien? Wij presenteren u graag een koffiearrangement dat past bij uw wensen en locatie. Vul gerust het formuliertje in en wij nemen snel contact met u op.

il Berretto wenst u een onvergetelijke trouwdag en een leven vol goede koffie!


Zouteveenstraat 13
3042HW  ROTTERDAM
Tel: 0619703331
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie