Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 
De goudsmid onder de loep...


Willen jullie heel persoonlijke trouwringen? Dan is een bezoekje aan een goudsmid een aanrader!
Een goudsmid ontwerpt en maakt trouwringen, met veel oog voor detail en gevoel voor perfectie. Het resultaat: een paar onderscheidende trouwringen die enig zijn in hun soort.

Goudsmid-hildardjan-Verweij

Goudsmid Hildert Jan Verweij


Een goudsmid maakt trouwringen van goud, maar ook van minder bekende materialen, zoals platina, titanium en zirkonium. Allemaal duurzame metalen met een mooie uitstraling. Door verschillende metalen te combineren, creeert een goudsmid bijzondere blikvangers. Zo vormt grijs titanium een prachtig contrast met warm roodgoud. Subtieler, maar erg verfijnd, is de combinatie platina met witgoud.

 

Wat kun je bij een goudsmid verwachten?

Voor alles een luisterend oor. Een goudsmid luistert aandachtig naar jullie wensen en reikt goede ideeën aan. Je kunt rekenen op een helder advies. Dan maakt hij of zij samen met jullie een mooi ontwerp voor een paar trouwringen die bij jullie beiden passen. Soms zijn deze ringen verschillend, omdat ieder mens verschillend is - maar ze vormen toch samen een bijzondere eenheid. Net als jullie!

trouwring_goudsmid

Wil je meer weten over een bezoekje aan een goudsmid? Neem dan eens een kijkje achter de schermen van een edelsmederij. Bij BijzondereTrouwringen.nl maak je kennis met een goudsmid en zie je een aantal fraaie voorbeelden van trouwringen gemaakt in eigen atelier. Ter inspiratie!

Tekst aangeleverd door Edelsmederij Verweij, goudsmidsatelier in Amersfoort en Veenhuizen.

Kijk in de categorie Goudsmid op deze website voor het overzicht van goudsmeden in Utrecht.