Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Buitenplaats Sparrendaal exclusieve feestlocatie voor bruiloften

Stijlvolle feestlocatie in Driebergen

Zijn jullie op zoek naar een stijlvolle trouw- en feestlocatie in de omgeving van Utrecht? Buitenplaats Sparrendaal is een absolute aanrader! Het huwelijk kan hier uitbundig worden gevierd, waarbij jullie gasten van de verschillende ruimtes en de heerlijke tuinen kunnen genieten. Het sfeervolle landhuis biedt daarbij voldoende binnen- en buitenmogelijkheden voor de bruidsreportage.

Mogelijkheden & arrangementen

We stellen graag een programma samend die perfect bij jullie past. Van een huwelijk die zich voornamelijk buiten afspeelt tot een stijlvolle trouwdag in ons landhuis. Er is veel mogelijk bij deze trouwlocatie op de Utrechtse Heuvelrug! Daarnaast bieden we ook unieke trouwarrangementen aan. 

Capaciteit

Op basis van jullie wensen wordt er gekeken naar de meest optimale indeling van jullie trouwlocatie. We bieden uiteraard exclusiviteit op de dag zelf en hebben een maximale capaciteit van 120 personen. 

Jullie trouwdag

Zien jullie jezelf al trouwen bij Buitenplaats Sparrendaal? Maak dan een afspraak om de locatie te bezichtigen en jullie wensen door te spreken, zodat wij een voorstel voor jullie kunnen uitwerken. We denken graag met jullie mee en bieden persoonlijke begeleiding bij het finetunen van jullie wensen rondom bijvoorbeeld het menu en de tafelindeling. Daarnaast zorgen we voor een algemeen aanspreekpunt voor de dag zelf en zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes goed is geregeld.


Hoofdstraat 89
3971KE  DRIEBERGEN
Tel: 0343-206006
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie