Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Buitenplek Más Mik Benschop mooie locatie met diverse zalen

Dé feestlocatie & omgeving voor een bruiloft

Buitenplek Más Mik Benschop is dé feestlocatie & omgeving bij uitstek voor een bruiloft! Landelijk gelegen midden in het Groene Hart in Benschop. Bijzondere trouwlocatie in de gemeente Lopik; heerlijk rustig gelegen met een intieme en bijzondere sfeer. We beschikken over een schitterende boomgaard waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven, maar ook onze ruimte 'Polderzicht' met vrij uitzicht over de achterliggende weilanden is een prachtige ruimte om te trouwen!

Alle ruimtes staan exclusief ter beschikking

Bij heel mooi weer kan de trouwceremonie uiteraard plaatsvinden in de boomgaard en ook kan daar (een gedeelte van) de borrel of het huwelijksfeest plaatsvinden. Dit alles in overleg met jullie en naar aanleiding van jullie wensen hierin! Alle ruimtes, zowel binnen als buiten, staan exclusief ter beschikking voor jullie gezelschap.

Er is van alles mogelijk!

Voor wat betreft de invulling van jullie mooiste dag kun je bij ons alle kanten op en wij denken graag met jullie mee in de perfecte invulling van jullie huwelijksdag! Van het verloop van de dag; tot eten, drinken en entertainment, er is van alles mogelijk. 

Voorstel op maat

We maken graag een voorstel op maat nadat wij weten wat jullie specifieke wensen zijn, daarvoor maken we natuurlijk graag een afspraak bij ons op de locatie zodat jullie een goed beeld kunnen krijgen van de mogelijkheden!


Benedeneind Noordzijde 408
3405CD  BENSCHOP
Tel: 0627823966
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie