Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Rechtbank feestlocatie op een uniek plekje in Utrecht

De perfecte feestlocatie in het centrum van Utrecht

Hij staat in de planning; de mooiste dag van jullie leven! En nu zijn jullie natuurlijk op zoek naar de perfecte locatie. Of het nu gaat om een receptie, diner of jullie huwelijksfeest: De Rechtbank is de perfecte trouw- en feestlocatie midden in het centrum van Utrecht!

Een spetterend feest in jullie eigen 'rechtszaal'

Wij bieden volop mogelijkheden: een borrel of receptie met taart en toost, een viergangen diner voor al jullie gasten of een onvergetelijk huwelijksfeest in jullie eigen ‘rechtszaal’. Jullie kunnen natuurlijk ook de gehele trouwdag bij ons vieren beginnend met een unieke huwelijksceremonie met live muziek in een monumentale zaal, daarna taart en toost met een lekkere borrel, aansluitend een fantastisch diner en als knallende afsluiter een groot feest (80 - 250 gasten) met band of DJ. Nadat jullie tot in de late uurtjes gefeest hebben, kunnen jullie (en jullie gasten) bij ons overnachten in een van onze Utrecht City Hotels (Court Hotel, Mother Goose, Eye Hotel of Hotel26) zodat jullie de volgende ochtend met het gezelschap na kunnen praten over deze fantastische dag onder het genot van een heerlijk ontbijt. Of geniet met z'n tweetjes van ontbijt op bed, met champagne natuurlijk!

Geen standaard bruiloft, maar een bijzonder feest op basis van jullie wensen

Bij het organiseren van jullie trouwdag komt ontzettend veel kijken. Met een klein team van enthousiaste medewerkers, en één vaste contactpersoon voor jullie, denken wij graag met jullie mee en bespreken we jullie bijzondere wensen tijdens een persoonlijk gesprek en tevens rondleiding op onze locatie. Geen standaard huwelijk, maar een unieke bruiloft op basis van jullie wensen: dáár gaan wij voor. Wij hopen jullie te mogen ontvangen bij De Rechtbank!


Korte Nieuwstraat 14
3512NM  UTRECHT
Tel: 030-2330030
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie