Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Kameryck sfeervolle feestlocatie met een terras aan het water

Uw bruiloft aan het water

Tussen Utrecht en Amsterdam en toch midden in Het Groene Hart bij Woerden ligt tussen de weilanden deze unieke feestlocatie. De omgeving ademt de landelijke sfeer van het Groene Hart met weilanden, oude boerderijen, brede sloten, plassen met waterlelies en wuivende rietkragen. Kameryck, een unieke feest- en trouwlocatie aan het water en heeft beslist iets sprookjesachtigs, zeker als ’s avonds de bomen prachtig uitgelicht zijn en de fakkels op het water drijven.

Vrije trouwlocatie in Utrecht

Kameryck is een vrije trouwlocatie en bij mooi weer kan er buiten worden getrouwd. Dat kan op het terras maar ook op het eilandje op de plas. Heel romantisch! Wij begrijpen dat deze dag zeer speciaal voor u is en doen er dan ook alles aan om er een succes van te maken. 

Samen met uw gasten overnachten

Kameryck heeft een prachtige accommodatie voor als u samen met uw gasten wilt blijven overnachten. In een grote cirkel staan 17 nostalgische pipowagentjes die samen een soort dorpje vormen. Dit "dorp" biedt plaats aan maximaal 66 personen. In een van de wagentjes is een romantische bruidssuite helemaal in wit en goud uitgevoerd. Alle wagentjes zijn knus en sfeervol ingericht en bieden ook de nodige comfort zoals een goed bed, een opbergkast en een klein keukenblokje. Buiten staat een enorme vuurkorf waar men als groep, in een grote kring omheen kan zitten. Heerlijk om een drukke dag rustig af te sluiten bij een kampvuur. U bent van harte uitgenodigd voor een locatie bezoek. Graag tot ziens bij Kameryck!


Oortjespad 3
3471HD  KAMERIK
Tel: 0348-400771
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie