Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Ouwehands Dierenpark Rhenen diverse bijzondere locaties

Het perfecte decor voor een fotoreportage

Ouwehands Dierenpark biedt voor de fotoreportage het perfecte decor. Terwijl de fotograaf de prachtigste plekjes met jou uitzoekt zorgen wij graag voor jouw bruiloftsgasten. Wat dacht je ervan om onze gidsen een rondleiding door het park te laten verzorgen? Het zijn geboren vertellers die de gasten tijdens een rondgang van ongeveer 1,5 uur zullen boeien met leuke weetjes en anekdotes.

Diverse locaties met elk een eigen sfeer

Aansluitend organiseren wij graag jouw diner en feestavond. Ouwehands Dierenpark beschikt over diverse locaties met variabele indeling en ontvangstcapaciteit: elk met zijn eigen sfeer. Hierdoor kunnen de gasten de locatie kiezen welke geheel bij het gezelschap past. Wij zeggen van taart tot toost en bedoelen hiermee, een drie gangen diner, een luxe lunch of een uitgebreid walking diner. Alles is mogelijk!

De huwelijksvoltrekking in een unieke omgeving 

Temidden van familie en vrienden het huwelijk laten voltrekken. Dat vraagt om een unieke omgeving én een perfect scenario. Ouwehands Dierenpark Rhenen biedt alles om jouw huwelijksdag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Van de huwelijksvoltrekking tot en met het feest: wij kunnen het allemaal voor jou regelen. Tot het vervoer van bruidspaar en gasten aan toe!

Trouwen tussen de dieren

Ja, ik wil … Waar geven jullie elkaar het ja-woord? Worden de mandrils van het Afrikahuis jouw ‘getuigen’ of kies je voor de Gorilla’s in Gorilla Adventure of gun je die eer op vrijdagavond aan de zwemmende ijsberen bij het ijsberenterras? De ambtenaar van de Burgerlijke Stand heeft geen voorkeur, maar richt zich naar jouw wensen.  

Een deel van de foto's zijn gemaakt door Raisa Zwart, zwartfotografie.


Grebbeweg 111
3911AV  RHENEN
Tel: 0317-650200
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie