Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Partyboerderij 't Hof van Hoenkoop landelijk jouw feest vieren

Sfeervol feesten in authentieke óf moderne stijl!

Party-Boerderij 't Hof van Hoenkoop is een prachtige monumentale boerderij uit 1603 en landelijk gelegen in 't hart van de Lopikerwaard. De schouw met bijbelse voorstellingen, bedstede en oude nissen vormen het bewijs dat het authentieke karakter van de boerderij tot in het kleinste detail bewaard gebleven is. 

Verruimde capaciteit tot 275 personen

In 2015 is de achterliggende hooiberg nieuw opgebouwd, in moderne stijl ingericht en tevens voorzien van een aparte ingang en invalidentoilet. De hooiberg kan als apart gedeelte gebruikt worden voor bijvoorbeeld een gezellig diner of buffet, maar ook in zijn geheel verbonden worden met de monumentale boerderij. De capaciteit wordt hiermee verruimd tot 275 personen. Het geheel wordt omringd door een prachtig ruim terras.

Officiële trouwlocatie

Wij zijn aangewezen als officiële trouwlocatie binnen de Gemeente Oudewater. Zo kan het ja-woord als ook de receptie en aansluitend de feestavond op één locatie plaatsvinden. Alle aandacht is uitsluitend gericht op u en uw gasten, want wij beperken onze activiteiten bewust tot één partij per dag.

Er is een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig (100 plaatsen) en geheel toegankelijk voor mindervaliden.


Hoenkoopse Buurtweg 27
3421GA  OUDEWATER
Tel: 0348 561275
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie