Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Partycentrum Het Dak uw dromen worden werkelijkheid

Omdat uw dag bijzonder is

Uw mooiste dag op een unieke locatie vieren? Partycentrum Het Dak is een prachtige feestlocatie en zorgt ervoor dat uw dromen werkelijkheid worden. Of u nu een receptie met koffietafel wilt om uw gasten te ontvangen, hen een huwelijksdiner wilt aanbieden of een spetterend feest wenst te geven. Alles is mogelijk voor kleine en grote groepen. Wij beschikken over diverse zalen, afgestemd op uw gezelschap en voorkeuren.

Wij nemen alle zorgen uit handen

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken en Partycentrum Het Dak assisteert u graag bij de organisatie van uw bruiloftsfeest, receptie of diner. Wij geven u met plezier een rondleiding door de verschillende zalen en denken met u mee over de invulling van uw droomdag. Vanaf het moment dat u als bruidspaar en de gasten binnenkomen, is nog maar een ding belangrijk. Genieten. U hoeft zich niet druk te maken of alles op rolletjes verloopt. Daar zorgen wij voor. Misschien vindt u het een leuk idee om de gasten als welkom een glas champagne aan te bieden?

Alles onder 1 dak

Wij willen u graag in een persoonlijk gesprek vertellen wat de mogelijkheden zijn om van uw trouwdag een onvergetelijke dag te maken. Bij Partycentrum Het Dak vindt u letterlijk alles onder een dak. Zo kunt u niet alleen uit verschillende bruidstaarten een keuze maken, maar bieden wij eveneens een keur aan buffetten, van warm en koud tot Italiaans en Indonesisch. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een heerlijk diner of luxe koffietafel, waar diverse opties voor beschikbaar zijn. Partycentrum Het Dak verwelkomd ook kleine gasten van harte. Voor hen zijn er in totaal vijf kinderstoelen beschikbaar, is er een legotafel aanwezig en kan er naar de televisie met dvd-speler gekeken worden.

Officiële trouwlocatie

Voor uw feest is het van belang, dat de benodigde faciliteiten aanwezig zijn. Uiteraard beschikken wij over de nodige apparatuur variërend van een geluidsinstallatie tot een piano en van een muziekcomputer tot een lichtinstallatie. Uw feest wordt een knalfeest, bij het partycentrum, waar iedereen uit zijn dak kan gaan. Wij zijn officiële trouwlocatie voor de Gemeente Leerdam!


Tiendweg 9
4142EG  LEERDAM
Tel: 0345-613626
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie