Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Sonnenborgh sfeervolle feestlocatie voor grote en kleine bruiloften

Officiële trouwlocatie in Utrecht

Sonnenborgh is een prachtige, officiële trouwlocatie in Utrecht. Gelegen in het groen, aan de rand van het centrum, met monumentale zalen van het bastion en de sterrenwacht, vormt het een speciaal decor voor een speciale dag. Klein en intiem of juist een groot feest met de blik op de sterren. Er is van alles mogelijk. Kom gerust eens onze trouw- en feestlocatie bekijken en dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Terreplein

Elkaar het ja-woord geven onder de sterren? Dat is mogelijk op het Terreplein van Sonnenborgh. De binnenplaats van het bastion is overdekt met een glazen dak dat uitkijkt op de (sterren)hemel en de sterrenwacht. Het 16-eeuwse fort met z'n metersdikke muren en de kazematten geven een heel speciale sfeer. Het Terreplein is geschikt voor een ceremonie, receptie en/of huwelijksfeest tot ongeveer 120 personen. Catering Oud London en Onimoni zorgen ervoor dat de catering, inrichting en aankleding precies naar jullie wens zijn. Natuurlijk zijn geluidsinstallatie, presentatiemogelijkheden en wifi aanwezig.

Bibliotheek

Sonnenborgh beschikt over een bibliotheek uit 1909. De ruimte is statig, maar ook intiem en warm. Een prachtige historische setting voor de huwelijksvoltrekking, borrel en diner, helemaal als je met een kleiner gezelschap bent. De ruimte biedt plaats aan 30 à 40 personen en is voorzien van beamer, projectiescherm en wifi.

Tuin en omloop

Ook de tuin en de omloop rondom de oude sterrenwacht zijn te huur voor een bruiloft. Je gasten staan op de plek waar in 1639 de eerste botanische tuin van de Universiteit Utrecht aangelegd werd, met uitzicht op de Maliesingel en Utrecht-Oost. Een groene serene locatie voor je receptie en/of diner. 


Zonnenburg 2
3512NL  UTRECHT
Tel: 030-8201421
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie