Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Stadskasteel Oudaen mooie feestlocatie tot 150 personen

Op zoek naar een trouw- en feestlocatie in het centrum van Utrecht?

Dan bent u bij Stadskasteel Oudaen op het juiste adres! Midden in Utrecht, aan de Oudegracht, bevindt zich Stadskasteel Oudaen. Met onder meer een eigen bierbrouwerij, verschillende feestzalen en twee restaurants de ideale plek voor jullie mooiste dag! Wij begrijpen dat het jullie trouwdag aan niets mag ontbreken en gaan graag voor jullie aan de slag. Met onze jarenlange ervaring weten we inmiddels dat een bruiloft maatwerk is en graag gaan we dan ook samen om tafel om jullie droom dag samen te stellen! 

Mooie locatie voor een onvergetelijke dag/avond

Onze trouw- en feestlocatie is geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Veertig jarig huwelijksfeest? Mogelijk. Je 25ste verjaardag? Ook mogelijk. Een familiedag samen afsluiten in Stadskasteel Oudaen? Wij zorgen dat jullie een onvergetelijke dag/avond beleven.

Mogelijkheden voor grote en kleine groepen

Wij kunnen verschillende feestzalen op elkaar aansluiten, waardoor de maximale capaciteit voor onze feestruimte kan gaan tot wel 150 personen. Uiteraard zijn er ook genoeg mogelijkheden voor kleinere groepen. 

Kom langs!

Kom gerust een keer langs om alle mogelijkheden te bespreken, zodat ook jullie dag onvergetelijk wordt! Stadskasteel Oudaen: De trouw- en feestlocatie in Utrecht!


Oudegracht 99
3511AE  UTRECHT
Tel: 030-2311864
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie