Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

DeVolkswagenPhotobooth.nl 5 verschillende photobooth busjes

Het origineelste fotohokje!

Zijn jullie op zoek naar een origineel fotohokje voor je huwelijk? Met een Volkswagen Photobooth stelen jullie de show! Door een oldtimerbusje met fotohokje te huren, krijgen jullie gasten een onvergetelijke herinnering. Niet alleen vanwege de vrolijke foto's, maar ook vanwege de bijzondere beleving. 

Mobiel fotohokje voor bruiloften

De meeste mensen zijn nog steeds gek op geprinte foto's. Een 'ouderwets' fotohokje is dan ook wel een welkome afwisseling op alle vluchtige, digitale selfies! Huren jullie een Volkswagen Photobooth? Dan krijgen jullie fotoherinneringen en entertainment in een. Een leuk pluspunt: jullie gasten kunnen onbeperkt foto's maken. Elke foto wordt twee keer geprint en is digitaal beschikbaar!

De grootste Volkswagen Photobooth aanbieder

Wat begon als een passie voor Volkswagenbusjes, is al snel uitgegroeid tot een collectie van vijf verschillende kleuren oldtimers. Vrolijke Volkswagenbusjes die bij iedereen een glimlach tevoorschijn toveren! Inmiddels mogen wij ons de grootste aanbieder in Nederland en België noemen. Wil je ook een photobooth huren? Informeer naar onze Photobooths en "Tell your story with a smile!". 

Keuze uit 5 verschillende Photobooth busjes

De Volkswagen Photobooth is mogelijk in 5 verschillende kleuren busjes. Jullie hebben de keuze uit:

• Mintgroene Minty
• Lichtblauwe Blue Ocean
• Zandkleurige Sandy
• Witte Miss White
• Lila Lilly


Pascalbaan 2
3439MP  NIEUWEGEIN
Tel: 030-7470041 / 0640947644
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie