Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Ja ik wil in Haarlem Marisa Beretta - journalistieke fotograaf

Jullie gaan voor de liefde.

Jullie gaan ervoor: de liefde. Een bruiloft met alles erop en eraan, of misschien juist klein en heel puur. Wat je ook kiest, de herinneringen wil je levendig houden. Als fotograaf maak ik unieke reportages zodat je die prachtige momenten met je dierbaren kunt delen en in de toekomst opnieuw kan beleven.

Een reportage met inhoud en kwaliteit

Ik ben Marisa Beretta en ik ben al meer dan 20 jaar journalistiek fotograaf. Ik ben zelf 14 jaar getrouwd en weet daarom hoe speciaal jullie huwelijk is en hoe belangrijk het is om de herinneringen eraan op te halen. Mijn trouwfotografie gaat over scherp kijken, aanvoelen en bijzondere gebeurtenissen vastleggen. Door mijn jarenlange ervaring in de journalistiek, zal ik geen moment missen en zorg ik ervoor dat jullie trouwreportage een prachtige vorm krijgt. 

De mooiste momenten

Welke herinneringen zou je voorgoed willen bewaren? Ik kan er de hele dag bij zijn, of bijvoorbeeld alleen de aankomst en de ceremonie vastleggen. Onopvallend tussen jullie gasten fotografeer ik alle leuke, belangrijke en ontroerende momenten. Daarvan maak ik voor jullie, en jullie dierbaren, een bijzonder trouwalbum, fotofilm of vergroting. Maar je kunt ook zelf aan de slag met een bewerkte selectie op usb-stick.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem gerust contact met me op, dan maken we vrijblijvend een afspraak om te zien of het klikt. Ik ben benieuwd naar jullie ideeën en wensen en vertel graag over de mogelijkheden.


Emmaplein 8
2014VA  HAARLEM
Tel: 0641427698
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie