Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Michelle Wever Photography fotografe door heel Nederland

Trouwfotograaf

Het kiezen van een trouwfotograaf die bij je past is geen eenvoudige keuze. Met deze persoon zal je het grootste gedeelte van je huwelijk doorbrengen en intieme momenten vastleggen. Liefdevolle momenten, geluk en emotie. Een verzameling van unieke herinneringen aan een onvergetelijke dag die een leven lang meegaan voor jezelf en je (klein)kinderen. Om dit te creëren is een goede klik en vertrouwen tussen bruidspaar en trouwfotograaf erg belangrijk. 

Pure en lichte trouwfoto's

Fotografie is voor mij het vertellen van een verhaal, het vastleggen van een blijvende herinnering. Waardevolle en liefdevolle momenten die je later kunt herbeleven. Die ene seconde vastgelegd in beeld, een herinnering voor altijd. Mijn stijl is te herkennen aan pure, lichte foto’s die laten zien wie je bent. Een tijdloze klassieke stijl, zonder al te veel poespas. Een dag om nooit meer te vergeten. Het vastleggen hiervan is hier een belangrijk onderdeel van. Tijdens de trouwdag zal ik me zoveel mogelijk onzichtbaar op de achtergrond houden om jullie mooiste momenten en emoties vast te leggen. 

Spreekt mijn stijl jou aan? Neem contact met me op!

Ben je op zoek naar een fotograaf om jullie herinneringen vast te leggen en spreekt mijn stijl jou aan? Dan ben ik benieuwd naar jullie liefdesverhaal. Je kunt het contactformulier invullen op deze pagina. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!


Scheldestraat 61
9725KP  GRONINGEN
Tel: 0619095446
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie