Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Kameryck de huwelijksnacht in een nostaligische pipowagen

Romantische bruidssuite

Wilt u overnachten met uw gasten? Dan heeft Kameryck hiervoor een prachtige accommodatie. In een grote cirkel staan 17 nostalgische pipowagentjes die samen een soort dorpje vormen. Dit "dorp" biedt plaats aan maximaal 66 personen. Het bruidspaar kan de huwelijksnacht doorbrengen in onze romantische bruidssuite helemaal in wit en goud uitgevoerd. Alle wagentjes zijn knus en sfeervol ingericht en bieden ook de nodige comfort zoals een goed bed, een opbergkast en een klein keukenblokje. 

Een prachtige locatie aan het water

Kameryck, een bijzondere locatie tussen Utrecht en Amsterdam en toch midden in Het Groene Hart bij Woerden. De omgeving ademt de landelijke sfeer van het Groene Hart met weilanden, brede sloten, oude boerderijen, plassen met waterlelies en wuivende rietkragen. Kameryck, een prachtige locatie aan het water en heeft beslist iets sprookjesachtigs, zeker als ’s avonds de bomen mooi uitgelicht zijn en de fakkels op het water drijven.

Buiten trouwen

Kameryck is een vrije trouwlocatie en bij mooi weer kan er buiten het ja-woord worden gegeven. Dat kan op het terras maar ook op het eilandje op de plas. Heel romantisch! Wij begrijpen dat deze dag zeer speciaal voor u is en doen er dan ook alles aan om er een succes van te maken. Buiten staat een enorme vuurkorf waar men als groep, in een grote kring omheen kan zitten. Heerlijk om een drukke dag rustig bij een kampvuur af te sluiten. U bent van harte uitgenodigd om onze locatie te komen bezichtigen. Graag tot ziens bij Kameryck!


Oortjespad 3
3471HD  KAMERIK
Tel: 0348-400771
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie