Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Kasteel Hoekelum trouwen, feesten en overnachten op 1 locatie

Jullie bruiloft op een unieke locatie

Bij Kasteel Hoekelum beleef je jullie trouwdag op een mooie locatie. Vanuit de prachtige trouwzaal hebben jullie een romantisch uitzicht. Een korte wandeling met bruiloftsgasten over de paadjes rondom het kasteel is genoeg om een sfeervolle fotolocatie te vinden. Zo kun je foto’s maken bij het poppenhuisje, prieeltje, koetshuis of bij de vijvers. 

Verschillende zalen / buiten trouwen

Jullie gasten worden hartelijk ontvangen waarna de huwelijksceremonie zal starten in de Muziekzaal. De ceremonie kan ook plaats vinden in de Van Balverenzaal of in het Koetshuis en bovendien kun je in de zomer buiten trouwen op het landgoed. 

Huwelijksfeest

Na de huwelijksceremonie is er gelegenheid om de felicitaties in ontvangst te nemen. Een fantastische bruidstaart wordt aangesneden en kan er getoost worden met een glaasje prosecco om samen met uw gasten dit mooie moment te vieren. Hierna een aangeklede receptie of een feestelijke borrel om wellicht al je kennissen, collega’s en vrienden de gelegenheid te geven om jullie te feliciteren met je huwelijk.

Huwelijksdiner / buffet

Hierna kunnen jullie genieten van een heerlijk diner of één van onze buffetten bereid door onze eigen kok. Tijdens de receptie en bruiloftsfeest kunnen jullie rekenen op feestelijke hapjes en drankjes.

Overnachten in de bruidssuite

Na de feestavond kun je de huwelijksnacht doorbrengen in de bruidssuite en de volgende ochtend genieten van een heerlijk ontbijt. 

Perfect bereikbaar

Kasteel Hoekelum ligt centraal in Nederland. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelweg A12. Het kasteel biedt gratis parkeergelegenheid. Komen uw gasten met het openbaar vervoer? Het station Ede-Wageningen ligt op 10 minuten loopafstand!


Edeseweg 124
6721KE  BENNEKOM
Tel: 0318-632124
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie