Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Inspiratie Boot een modern ingericht partyschip

De feestlocatie voor jong en oud

De Inspiratieboot is dé feest- en vergaderlocatie van Amersfoort voor jong en oud. Het partyschip is gebouwd in 1901 en vaart tot op de dag van vandaag nog steeds voor al jouw speciale gelegenheden. Wil je een speciaal themafeest op de boot organiseren, dan is ons partyschip bij uitstek geschikt. 

Beslotenheid voor jouw feest

We werken samen met de beste cateraar uit Amersfoort. Maar zelf voor het eten zorgen, behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de drankjes zorgen wij. Je hebt de mogelijkheid om het ruim verder aan te kleden. Ook daarbij kunnen wij je helpen. Het schip biedt de beslotenheid voor een dansfeest met een bandje of DJ.

Elkaar aan boord het ja-woord geven

De afgelopen jaren hebben zo’n 15 bruidsparen hun ja-woord aan elkaar gegeven aan boord van de Inspiratieboot. We varen vanuit Amersfoort en liggen dan midden in de prachtige Eempolder, als het weer het toelaat kan de ceremonie zelfs aan dek plaats vinden. 

Bijzondere trouwlocatie van Amersfoort

De Inspiratieboot is een van de meest bijzondere trouwlocaties van Amersfoort. Voor de receptie en het huwelijksfeest is het schip uitstekend geschikt. Én natuurlijk ook voor een leuk vrijgezellenfeest. 

Ruimte voor maximaal 100 personen

Het oude scheepsruim is ruim, comfortabel en modern ingericht. Het schip biedt de ruimte voor maximaal 100 personen, ook op het dek. In de zomer varen we met gemak de hele Eem af tot aan Spakenburg of Huizen en in de winter liggen we stil met de mast overeind vol met romantische verlichting. Ook dan is het schip een prima trouwlocatie.

Unieke locatie midden in de natuur

Je geniet tijdens het varen van de schitterende natuur langs de Eem. Stel je voor, deze belangrijke dag met de belangrijkste mensen uit jouw leven op een unieke besloten locatie midden in de natuur. Samen genieten van de prachtige dag waarop jullie het ‘ja’-woord geven. 

Neem vrijblijvend contact op

De Inspiratieboot wil alles naar jouw zin maken en met goede afspraken kan dit ook. Wij gaan graag mee in jouw wensen en wij laten duidelijk weten wat er mogelijk is op én in het schip!


Kleine Koppel 7
3812PG  AMERSFOORT
Tel: 06 49759175
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie