Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Lantaern uniek partyschip voor jouw feest op het water

Voltrekken en vieren in een romantische omgeving

De mooiste dag van je leven met als hoogtepunt de trouwceremonie. In een sfeervol Kapelletje met gebrandschilderde ramen of op onze Partyboot De Jonckheer van Jutphaas. Het voormalig Klooster "De Lantaern" bied je deze mogelijkheid. Centraal gelegen in het hart van Nederland met een partyschip voor het pand aangemeerd. Beide unieke locaties zijn ideaal voor jouw feest.

Sfeervolle feestlocatie in een modern jasje

Voormalig Klooster De Lantaern. Een bijzondere locatie in een modern jasje met verschillende zalen met elk een eigen stijl en karakter. De schitterende locatie voor elk soort feest zowel in het Klooster als op de Partyboot De Jonckheer van Jutphaas. Goed bereikbaar en voldoende gratis parkeermogelijkheden. De vakbekwame keuken brigade vertalen al jouw persoonlijke wensen, en bediening met een glimlach zullen je van alle gemakken voorzien.

Ruim 30 jaar ervaring in de catering branche

Jouw feest op je eigen locatie of op een locatie elders in het land, dan is Design Catering jouw partner. Met ruim 30 jaar ervaring in de catering branche is ons geen evenement te groot of te klein. Wij verzorgen elke feestelijke gelegenheid van A tot Z. Trouwerijen, bedrijfsfeesten, openingen, beurzen, maar ook jouw dagelijkse catering of jouw feestje thuis.


Utrechtsestraatweg 4
3438AK  NIEUWEGEIN
Tel: 030-6031866
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie