Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

planning_trouwdag

 

Planning maken met eindbestemming: De trouwdag.

 

Een planning maken voor iets waar je nog geen ervaring mee hebt is niet eenvoudig. Toch is het erg belangrijk dat je de gehele voorbereiding eerst goed in kaart brengt voordat je begint aan de organisatie van jullie trouwdag.
Er circuleren op het internet diverse planningtools om je een handje te helpen. Maar iedere trouwdag is uniek. Er zijn dus altijd diverse punten die jullie anders zullen aanpakken of juist helemaal niet of juist wel.
Het is zinvol om eerst een globale planning te maken van alle hoofdzaken die jullie al in gedachte hebben. Als je handig bent met de computer is het nuttig om dit in een Excel bestand te doen omdat je hier eenvoudig onderdelen, kleuren en aantekeningen aan toe kunt voegen. Het is zelfs mogelijk om hierbij met een eenvoudige automatische rekenmodule de bedragen aan kunt koppelen om zo je budget te bewaken.

 

trouwen_huwelijk

Ons advies is om nu ook eerst een strakke planning te maken voor de eerste weken tot circa 2 maanden. Plan ook alvast de verdere periode globaal in omdat het op dit moment voor veel onderdelen moeilijk in te schatten is wanneer je deze zaken precies gaat uitvoeren.
Gaande weg zal je nog veel te binnen schieten wat er allemaal geregeld moet worden. Voeg dit toe aan je planningslijst. Je zult zien dat je op deze wijze een strakke en sluitende planning krijgt waarbij het niet mogelijk is om nog iets te vergeten.

Op de pagina De Voorbereiding hebben we diverse onderdelen van de voorbereiding op de trouwdag voor je op een rijtje gezet. Wij hebben er een volgorde aan gekoppeld die ons goed lijkt, maar dat moet je natuurlijk zelf definitief bepalen voor jullie eigen uitvoering.

Maak ook gebruik van de Handige Tips die we op een aparte pagina aan ons overzicht van de voorbereiding hebben gekoppeld.

Wij wensen je veel succes maar vooral ook veel plezier bij de voorbereiding op de trouwdag. Geniet ervan, want ook deze periode is onlosmakelijk verbonden aan 'de mooiste dag van jullie leven'.

<<De Voorbereiding