Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

il Berretto dé espressobar voor uw koffie & thee beleving op locatie

il Berretto, de beste koffie op locatie

Liefde en aandacht, dat is waar uw huwelijk om draait. Il Berretto’s ambachtelijke Italiaanse koffie heeft diezelfde ingrediënten. De barista's van il Berretto zorgen voor de ultieme koffiebeleving op locatie. Dat begint met de stijlvolle mobiele espressobar van waaruit wij serveren. Hoort u het fantastische geluid van de versgemalen espressobonen? Ruikt u het aroma dat ontsnapt wanneer het water onder de juiste druk zijn weg vindt door de perfecte maling? En tenslotte het zorgvuldige proeven; nootachtig, bloemig, chocolade? De smaakexplosie is fantastisch. Het resultaat ook: een tevreden glimlach bij uw bruiloftsgasten. 

De echte Italiaanse koffie

Goede koffie, dat is wat mensen dichter bij elkaar brengt en dat is ook precies waar het op uw trouwdag om gaat. Wij serveren koffie waar je ‘sì’ tegen zegt! De Italiaanse beleving zit ‘m niet alleen in de koffiebonen die wij gebruiken, maar natuurlijk ook in de mobiele espressobar, een oude Italiaanse Piaggio Ape 550 uit 1969. Deze oude dame kan buiten staan, maar met haar 1,5 meter slanke heupen past ze vaak ook binnen. Koffiedrinken wordt extra feestelijk en attractief!  

Koffie, thee en taart

Een temperamentvolle espresso of een schuimige cappuccino, goede koffie is al een traktatie op zich. Met een fantastisch buffet van zoetigheden erbij wordt het helemaal ‘la dolce vita’. Zelfs een uitbundige bruidstaart is mogelijk en ook voor de theeliefhebbers heeft il Berretto volop keuze. Dus wilt u uw gasten op een bijzondere wijze verwelkomen of juist uitzwaaien? Wij presenteren u graag een koffiearrangement dat past bij uw wensen en locatie. Stuur ons een berichtje en wij nemen snel contact met u op.

il Berretto wenst u een onvergetelijke trouwdag en een leven vol goede koffie!


Zouteveenstraat 13
3042HW  ROTTERDAM
Tel: 0619703331
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie