Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Compleet trouwen door Christa zelfstandig trouwambtenaar

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Ik ben beëdigd en benoemd als trouwambtenaar in de gemeente Rheden en ik mag met officiële documenten overal in Nederland huwelijken voltrekken. Ik ben aan de gemeente Rheden verbonden, daardoor mag ik niet als zelfstandig trouwambtenaar 'Compleet trouwen door Christa' in Rheden actief zijn. Natuurlijk kan ik jullie huwelijk voltrekken binnen de gemeente Rheden, maar dan zit mijn tarief verwikkelt in het bedrag dat jullie aan de gemeente betalen.

Jullie zijn het stralende middelpunt

De trouwplechtigheid wordt nog specialer wanneer er een wederzijdse klik is met diegene die jullie huwelijk voltrekt, zo wordt jullie moment nog persoonlijker. Misschien ben ik diegene voor jullie. Om te ontdekken of er een klik is, nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvende kennismaking bij mij thuis in Dieren. Tijdens deze kennismaking bespreken wij al jullie wensen, ideeën en verwachtingen. Regelmatig hoor ik "kan dat ook?" Er zijn zoveel mogelijkheden. Er is voor iedere wens een creatieve oplossing. Ik bespreek het graag met jullie. Hebben jullie een positief gevoel en mag ik samen met jullie jullie trouwceremonie compleet maken? Dan ontmoeten wij elkaar weer, ruim voor jullie mooiste dag waarbij we alles uitvoerig bespreken. Ik leg met jullie goedkeuring contact met jullie naasten om zo tot een compleet mogelijke ceremonie te komen waarbij jullie het stralende middelpunt zijn en jullie gasten volop meegenieten. 

Ceremonieel huwelijk

Niet vastzitten aan regels en wetten in een gemeente, zoals tijdstip, locatie of kosten? Dan kunnen jullie kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Willen jullie op het bankje in het park trouwen of aan de waterkant elkaar het ja-woord geven? Ceremonieel trouwen kan overal en altijd! Het officiële huwelijk kunnen jullie op een ander moment regelen dan op het gemeentehuis. Ik leg jullie graag alle voordelen uit.

Herbelofte of opnieuw 'JA' zeggen

Opnieuw jullie geloftes afleggen? Zijn jullie inmiddels al jaren getrouwd en willen jullie dit vieren door terug te kijken naar wat de afgelopen jaren jullie hebben gebracht en om nog eens stil te staan bij jullie liefde? Als ceremoniespreker maak ik met gevoel voor spontaniteit en sfeer graag jullie herbevestiging compleet.


Catharina van Rennesplein 20
6952BR  DIEREN
Tel: 0313-423050
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie