Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Die Ene Dag trouwambtenaar; enthousiast, persoonlijk en stijlvol

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Samen het huwelijk in treden, daar komt heel wat bij kijken. Jullie hebben samen vast al wel eens gefantaseerd over hoe deze dag er voor jullie uit zou moeten zien. Jullie hebben een trouwambtenaar nodig die goed luistert en van jullie bruiloft een onvergetelijk feest kan maken, waar natuurlijk ook een traantje bij weggepinkt mag worden. Een huwelijkssluiting met een gulle lach en een kleine traan.

Beëdigd trouwambtenaar

De ceremonie is een speciaal moment en een huwelijk is het belangrijkste verbond wat geliefden met elkaar kunnen sluiten. Ik zou het een hele eer vinden wanneer ik een bijdrage mag leveren aan jullie grote dag! In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en komen we erachter wat jullie van mij verwachten. Als beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie in iedere willekeurige gemeente in Nederland trouwen! 

Opnieuw elkaar het ja-woord geven

Hoe bijzonder is het om elkaar opnieuw het ja-woord te geven ten overstaan van jullie eventuele kinderen, familie en vrienden. Samen gaan we ervoor zorgen dat er een prachtige speech komt, waarin jullie kunnen terugkijken op de jaren die achter jullie liggen en vooruitkijken naar dat wat misschien nog komen gaat.

Zingen tijdens de ceremonie

Bruiloftmuziek huren is een belangrijk ingrediënt voor een perfecte trouwdag en energiek trouwfeest. Naast het voltrekken van huwelijken is Harriët Vijsma huwelijkszangeres. Waar de passie voor muziek vandaan komt? Al van kleins af aan is ze bezig met muziek. Al jong is ze begonnen met pianolessen en heeft in haar jonge jaren verschillende hoofdrollen in amateur-musicals gespeeld. Ze heeft in die tijd lessen gevolgd op het gebied van zang en dans. Harriët heeft na haar musical avontuur in diverse bands gezongen en hiervoor zelfs combolessen gevolgd bij Tino Duchateau. Tino kent Harriët al sinds hun jeugd en toen de "zingende BABS" hem vroeg haar te begeleiden tijdens ceremonies hoefde hij niet lang na te denken. Zo'n mooie stem is een feest om te begeleiden!


Molenweg 39
8071AK  NUNSPEET
Tel: 0646714748
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie