Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

hipDesign trouwkaarten, save the date kaarten en meer

Trouwkaarten maak je zelf bij hipDesign!

HipDesign is dé online trouwkaarten shop met een ruime collectie in verschillende stijlen. Van vintage en hip tot botanical en klassiek. Wij volgen trends op gebied van wonen, mode en bruiloften, we werken samen met verschillende bloggers en zijn actief op Pinterest en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Zelf aanpassen

En het fijne is dat je bij hipDesign de kaartjes helemaal naar wens kunt aanpassen. In de online editor kun je bijvoorbeeld super makkelijk de achtergrond aanpassen, bijvoorbeeld in de themakleur van je bruiloft! Daarnaast kun je uit diverse lettertypes kiezen, afbeeldingen toevoegen of verwijderen.

Samen ontwerpen

Staat jouw droomkaartje niet op onze website, maar heb je zelf een idee? Dat vinden wij alleen maar leuk! Stuur hipDesign een mailtje met je wensen en je inspiratie, dan kan de ontwerpstudio een originele en unieke trouwkaart ontwerpen.

Hulp nodig?

Soms is het fijn als er even iemand meekijkt tijdens het ontwerpen of het bestellen. Je kunt elke werkdag van 9:00 tot 21:00 bellen met de klantenservice of met een van de designers!

 


Woudenbergseweg 21
3707HW  ZEIST
Tel: 085-0438004
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie