Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Buitenplaats Sparrendaal stijlvolle trouwlocatie in Utrecht

Een bijzondere toruwlocatie in de omgeving van Utrecht

Willen jullie trouwen op een bijzondere trouwlocatie in de omgeving van Utrecht? Buitenplaats Sparrendaal is een absolute aanrader! Het huwelijk  kan hier uitbundig gevierd worden, waarbij jullie gasten van de verschillende ruimtes en de heerlijke tuinen kunnen genieten. Het sfeervolle landgoed biedt daarbij voldoende binnen- en buitenmogelijkheden voor de trouwreportage.

Mogelijkheden & arrangementen

We stellen een programma samen die perfect bij jullie bruiloft past. Van een huwelijk die zich voornamelijk buiten afspeelt tot een stijlvolle bruiloft in ons landgoed. Er is veel mogelijk bij deze trouwlocatie op de Utrechtse Heuvelrug! Daarnaast bieden we ook speciale trouwarrangementen aan. 

Capaciteit

We kijken, op basis van jullie wensen, naar de meest optimale indeling van jullie trouwlocatie. We bieden uiteraard exclusiviteit op de dag zelf en hebben een maximale capaciteit van 120 personen. 

Jullie bruiloft

Zien jullie jezelf al trouwen bij Buitenplaats Sparrendaal? Maak dan gerust een afspraak om de locatie te bezichtigen en jullie wensen te bespreken, zodat wij een voorstel voor jullie kunnen uitwerken. We denken graag met jullie mee en bieden persoonlijke begeleiding bij het finetunen van jullie wensen rondom bijvoorbeeld het menu en de tafelindeling. Daarnaast zorgen we voor een algemeen aanspreekpunt voor de dag zelf en zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes goed geregeld is.


Hoofdstraat 89
3971KE  DRIEBERGEN
Tel: 0343-206006
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie