Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Kameryck prachtige trouwlocatie in het Groene Hart, Utrecht

Trouwen op een locatie aan het water

Tussen Utrecht en Amsterdam en toch midden in Het Groene Hart bij Woerden ligt schitterend tussen de weilanden deze prachtige trouwlocatie. De omgeving ademt de landelijke sfeer van het Groene Hart met weilanden, brede sloten, oude boerderijen, plassen met waterlelies en wuivende rietkragen. Kameryck, een unieke locatie aan het water en heeft beslist iets sprookjesachtigs, zeker als ’s avonds de bomen mooi uitgelicht zijn en de fakkels op het water drijven.

Buiten trouwen bij Kameryck

Kameryck is een vrije trouwlocatie en bij mooi weer kan er buiten het ja-woord worden gegeven. Dat kan op het terras maar ook op het eilandje op de plas. Heel romantisch! Wij begrijpen dat deze dag zeer speciaal voor u is en doen er dan ook alles aan om er een succes van te maken. 

Overnachten in een nostaligische pipowagen

Wilt u overnachten met uw gasten? Dan heeft Kameryck hiervoor een prachtige accommodatie. In een grote cirkel staan 17 nostalgische pipowagentjes die samen een soort dorpje vormen. Dit "dorp" biedt plaats aan maximaal 66 personen. In een van de wagentjes is een romantische bruidssuite helemaal in wit en goud uitgevoerd. Alle wagentjes zijn knus en bijzonder ingericht en bieden ook de nodige comfort zoals een goed bed, een opbergkast en een klein keukenblokje. Buiten staat een enorme vuurkorf waar men als groep, in een grote kring omheen kan zitten. Heerlijk om een drukke dag rustig bij een kampvuur af te sluiten. U bent van harte uitgenodigd voor een locatie bezoek. Graag tot ziens bij Kameryck!


Oortjespad 3
3471HD  KAMERIK
Tel: 0348-400771
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie