Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Vallei Limousines luxe trouwvervoer door heel Nederland

Een limousine voor een onvergetelijke dag

Wilt u op uw mooiste dag luxe trouwvervoer huren? Of wilt u al rijdend met champagne een huwelijksaanzoek doen? Dan is ons vervoer een uniek idee! Romantiek en stijl komen samen in één Limo! Samen met uw gasten op gepaste wijze naar het stadhuis of kies voor de limousine als volgauto. Onze big limo biedt plaats aan acht personen. Uw gasten vergeten uw mooiste dag niet snel!

Laat u verrassen door al het comfort

De Chrysler 300C Limousine is voorzien van een airco. De trouwauto heeft een uitstekend gevulde bar met bubbels, geblindeerde ramen, een luxe leren interieur met een sterrenhemel die van kleur veranderd! Er zijn vier flatscreens en de limo heeft een hele goede geluidsinstallatie! Laat u tijdens het rijden verrassen door alle comfort die de limousine te bieden heeft.

Professionele limousine service

Vallei Limousines rijdt met de Chrysler 300C altijd bij u in de buurt, zoals in Utrecht en Gelderland, Arnhem, Nijmegen, Veenendaal, Ede, Amersfoort, Barneveld of Tiel. Natuurlijk rijden wij door héél Nederland. Vallei Limousines haalt u op en brengt u overal naar toe! Bel of email gerust voor meer informatie over onze professionele limousine service. 


Molenstraat 2-F
3905AP  VEENENDAAL
Tel: 0645526622
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie