Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

As You Desire voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest of bruiloft

De organisatie van jullie dag geef je niet zomaar uit handen!

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. En wat goed dat jullie een weddingplanner overwegen! Zo'n belangrijke dag als een trouwdag geef je niet zomaar uit handen. Weddingplanner Desiré weet dat een klik nodig is voor vertrouwen en ervaring waarop bruidsparen kunnen en durven te bouwen. Ze heeft ruim 10 ervaring in de trouwbranche en is al meer dan 8 jaar full time weddingplanner in Nederland en buitenland. Naast het organiseren van bruiloften kan ik ook helpen bij de organisatie van vrijgezellenfeesten en andere gelegenheden.

Voor de perfecte trouwdag

"Ik ben nog altijd even enthousiast over de wensen van mijn bruidsparen en hun wensen (te overtreffen) voor een onvergetelijke dag staan bij mij voorop. Ik neem mijn vak erg serieus en ik ben mij ook bewust van de verantwoordelijkheden die ik draag. Op persoonlijke voet stap ik in het organisatieproces 
van mijn bruidsparen waarbij ik hun wensen en persoonlijkheden meeneem in het matchen met leveranciers en het bepalen van de gewenste uitstraling van hun bruiloft.”

Persoonlijke aanpak en daarom maar een beperkt aantal bruiloften per jaar

Door de persoonlijk maar professionele werkwijze kiest Desiré bewust voor een maximaal aantal bruiloften per jaar. Ze wil haar betrokkenheid en haar flexibiliteit behouden voor haar bruidsparen zodat ze haar hoogstaande service kan verlenen die bruidsparen verdienen. Desiré heeft naast het organiseren van bruiloften zich gecertificeerd in het ontwerpen van drukwerk en haar hobby decor & styling uitgebreid naar het professioneel toepassen in haar beroep. Ook hiermee is haar passie voor het organiseren van ‘Tailor Made’ bruiloften en evenementen zichtbaar.

Kennismaken?

Wilt u meer weten wat weddingplanner As You Desire voor jullie kan betekenen? Dat is uiteraard mogelijk! Ze biedt hiervoor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan op haar kantoor in Utrecht. Ze zou vereerd zijn om jullie te ontmoeten en te luisteren naar jullie wensen voor jullie droomdag!

Meer informatie

p.s. As You Desire zet zich ook in voor o.a. enkel dagcoördinatie, decoratie en styling, adviesgesprekken en meer... Op haar website is nog veel meer informatie te lezen over haar service en tailor made mogelijkheden.


Krugerstraat 43
3531AN  UTRECHT
Tel: 06-54931592
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie