Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsbeurzen in Utrecht.

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Utrecht. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow in Utrecht missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen deze dan toevoegen aan deze pagina.


WeddingFair Den Haag - najaar 2021

Datum:24-10-2021
Locatie:GIA Event en Exhibition Centre
Adres:De Werf 11
Plaats:Den Haag
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-denhaag/
  
Kom zondag 24 oktober naar WeddingFair Den Haag. Deze trouwbeurs is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw grote dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen aanstaande bruidsparen inspirerende en enthousiaste bedrijven uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

Trouwbeurs 't Groene Hart - Woerden 2021

Datum:30-10-2021
Locatie:Buitenplaats Kameryck
Adres:Oortjespad 3
Plaats:Kamerik
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.trouwbeurs-groenehart.nl/trouwbeurs/woerden
  
Trouwbeurs 't Groene Hart, editie Woerden vindt plaats op zaterdag 30 oktober 2021 van 10.30 tot 16.30 uur. Je bent dan welkom in Buitenplaats Kameryck aan het Oortjespad 3 in Kamerik.

Let op! In verband met corona moet je jouw gratis ticket(s) vooraf reserveren. Dat doe je snel en simpel via deze pagina.

Programma Op het voorlopige programma staan onder meer diverse demonstraties, presentaties van uiteenlopende producten en diensten, verschillende proeverijen én de verloting van een gratis diner voor 2.

Rondleidingen Aansluitend aan de eerste tijdvakken organiseert Buitenplaats Kameryck rondleidingen op hun schitterende locatie. Die rondleidingen starten om 12.00, 13.30 en 15.00 uur.

De toegang + parkeren + goodiebag + kans op een diner voor 2 zijn GRATIS!

WeddingFair Den Bosch - 2021

Datum:31-10-2021
Locatie:Jheronimus Bosch Art Centre
Adres:Jeroen Boschplein 2
Plaats:'s-Hertogenbosch
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-den-bosch/
  
WeddingFair Den Bosch is er voor jou! Deze unieke trouwbeurs vindt plaats op zondag 31 oktober en is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw bruiloft. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. Aanstaande bruidsparen kunnen in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

Trouwbeurs 't Groene Hart - Lansingerland 2021

Datum:06-11-2021
Locatie:Vidaa
Adres:Hoeksekade 162
Plaats:Bergschenhoek
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.trouwbeurs-groenehart.nl/trouwbeurs/lansingerland
  
Trouwbeurs Lansingerland vindt plaats op zaterdag 6 november 2021 van 10.30 tot 16.30 uur. Je bent van harte welkom in Vidaa aan de Hoeksekade 162 in Bergschenhoek.

Let op! In verband met corona moet je jouw gratis ticket(s) vooraf reserveren. Dat doe je snel en simpel via deze pagina.

Programma Op het voorlopige programma staan onder meer verschillende demonstraties, presentaties van uiteenlopende producten en diensten, diverse proeverijen én de verloting van een gratis cadeaucheque.

Rondleidingen Aansluitend aan de eerste drie tijdvakken organiseert Vidaa rondleidingen. Die rondleidingen starten om 12.00, 13.30 en 15.00 uur.

De toegang + parkeren + goodiebag en cadeaucheque zijn GRATIS!

WeddingFair Purmerend 2021

Datum:14-11-2021
Locatie:Markthal
Adres:Koestraat 52
Plaats:Purmerend
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-alkmaar/
  
Kom zondag 14 november 2021 naar WeddingFair Purmerend. Deze unieke trouwbeurs is ontwikkeld om zoveel mogelijk inspiratie op te doen voor jouw mooiste dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirerende en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

Trouwbeurs Amersfoort

Datum:20-11-2021
Locatie:AFAS Theater
Adres:Inspiratieplein 3
Plaats:Leusden
Aanvangstijd:10.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.njoyparty.nl/trouwbeurs-amersfoort/
  
Yes, jullie hebben trouwplannen! Gefeliciteerd en laten we beginnen met de voorpret. Samen met heel veel leuke trouwexperts uit de regio willen wij jullie graag helpen met de organisatie van jullie mooiste dag. Op een verrassende en interactieve manier nemen wij jullie mee naar de mooie tradities en trends die de trouwbranche te bieden heeft. Behalve een persoonlijke kennismaking gelden er vaak leuke aanbiedingen.

Zaterdag 20 november van 10.00 tot 17.00 uur organiseert &JOY in samenwerking met het AFAS Theater de leukste trouwbeurs van Amersfoort en omgeving.

Trouwbeurs Amersfoort is een inspiratieplein voor bruidsparen-to-be. Tientallen trouwbedrijven verzamelen zich op 20 november bij het AFAS Theater om jullie te voorzien van informatie en de laatste trends in de trouwwereld.

Een klein prijsje voor een bijzondere dag. Online verkoop: € 7,50 per ticket inclusief een hippe en goedgevulde goodiebag. Reserveer via de website je entreetijd.

WeddingFair Zwolle - najaar 2021

Datum:21-11-2021
Locatie:Hotel Lumen
Adres:Stadionplein 20
Plaats:Zwolle
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-zwolle/
  
Ga je trouwen en ben je op zoek naar een trouwlocatie, trouwvervoer, trouwringen, een bruidsjurk, sieraden, bruidsmake-up, huwelijksbedankjes, bruidssuikers, een professionele discoshow of live entertainment; dit en nog veel meer vind je bij WeddingFair Zwolle. Kom op zondag 21 november gezellig naar de bruidsbeurs in Zwolle. Deze beurs vindt plaats bij Het Event Center van Lumen (ingang 18). De entree is gratis. Alle bruidsparen ontvangen een leuke beurstas.

WeddingFair Rotterdam - winter

Datum:09-01-2022
Locatie:World Hotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-rotterdam-winter/
  
De wintereditie van WeddingFair Rotterdam op zondag 9 januari 2022 is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw grote dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, boho, elegant, traditioneel en meer. Bruidsparen kunnen in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste bedrijven uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. Rondom het hotel is het betaald parkeren. Als je parkeer in de garage van het Hotel, dan kun je op de beurs een parkeerticket kopen voor € 5,00. De entree van de beurs is gratis.

WeddingFair Fijnaart

Datum:23-01-2022
Locatie:De Parel
Adres:Prinses Margrietstraat 15
Plaats:Fijnaart
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-fijnaart/
  
WeddingFair is de leukste trouwbeurs voor jou! WeddingFair Fijnaart is ontwikkeld om mega veel inspiratie op te doen voor jouw mooiste dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep beperkt wordt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, boho, elegant, traditioneel en meer. Aanstaande bruidsparen kunnen in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste specialisten uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

Trouwbeurs Alkmaar

Datum:30-01-2022
Locatie:AFAS Stadion (etage 3)
Adres:Stadionweg 1
Plaats:Alkmaar
Aanvangstijd:10.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.njoyparty.nl/trouwbeurs-alkmaar/
  
Trouwen? Gefeliciteerd met dit fantastische voornemen! Nu kunnen jullie beginnen met de voorpret. Samen met heel veel leuke trouwbedrijven uit de regio willen wij jullie graag helpen met de organisatie van jullie bruiloft. Op een verrassende en interactieve manier nemen wij jullie mee naar de mooie tradities en trends die de trouwbranche te bieden heeft. Behalve een persoonlijke kennismaking gelden er vaak leuke aanbiedingen.

Kom zondag 30 januari 2022 van 10.00 tot 17.00 uur naar de trouwbeurs van &JOY. In samenwerking met de afdeling evenementen van het AFAS Stadion vindt de 8e editie van Trouwbeurs Alkmaar plaats. Het evenement zal plaatsvinden in de stijlvolle Georg Kessler Lounge (etage 3).

Trouwbeurs Alkmaar is een inspiratieplein voor aanstaande bruidsparen en een thuiswedstrijd voor regionale bedrijven uit de trouwbranche. Jaarlijks verzamelen ruim 45 trouwexperts zich tijdens deze bruidsbeurs in de voetbaltempel van Alkmaar.

Een klein prijsje voor jullie grote dag. Het is mogelijk je auto gratis te parkeren rondom het stadion. Online verkoop: € 7,50 per ticket inclusief een hippe en goedgevulde goodiebag. Reserveer via de website je entreetijd.

WeddingFair Lisse - 2022

Datum:06-02-2022
Locatie:Hotel Lowietje
Adres:Heereweg 10
Plaats:Lisse
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-lisse/
  
WeddingFair, de leukste trouwbeurs voor aanstaande bruidsparen! Kom zondag 6 februari 2022 naar de editie in Lisse. Deze beurs is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw bruiloft. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kan iedereen met trouwplannen inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

WeddingFair Nijmegen

Datum:20-02-2022
Locatie:Jan Massink Hal
Adres:Jeroen Boschplein 2
Plaats:Nijmegen
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-nijmegen/
  
WeddingFair is de trouwbeurs voor jou! WeddingFair Nijmegen vindt plaats op zondag 20 februari en is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. Iedereen die trouwplannen heeft, kan in een vriendelijke en relaxte sfeer inspireren en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

WeddingFair Utrecht - voorjaar 2022

Datum:27-02-2022
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-utrecht-voorjaar/
  
WeddingFair is ontwikkeld om mega veel inspiratie op te doen voor jouw bruiloft. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep beperkt wordt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. Aanstaande bruidsparen kunnen op zondag 27 februari 2022 in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten in Utrecht zonder hard selling. De entree is gratis.

WeddingFair Amstelveen

Datum:13-03-2022
Locatie:Emergohal
Adres:Langs de Akker 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-amsterdam-amstelveen/
  
WeddingFair Trouwbeurs Amstelveen is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw huwelijk. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. Op zondag 13 maart 2022 kan iedereen die gaat trouwen in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste specialisten uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

WeddingFair Rotterdam - voorjaar 2022

Datum:03-04-2022
Locatie:World Hotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-rotterdam-voorjaar/
  
Bezoek op zondag 3 april 2022 WeddingFair Rotterdam. Deze trouwbeurs is ontwikkeld om mega veel inspiratie op te doen voor jouw big wedding. Het aanbod tijdens dit event is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kan iedereen met trouwplannen inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

Archief bruidsbeurzen Utrecht

Hieronder zie je een overzicht van bruidsbeurzen die onlangs eerder in Utrecht e.o. hebben plaatsgevonden. Veel van deze beurzen worden jaarlijks, in dezelfde periode, georganiseerd.


Trouwbeurs 't Groene Hart - Zoetermeer 2021

Datum:16-10-2021
Locatie:Het Wapen van Zoetermeer
Adres:Zegwaartseweg 31
Plaats:Zoetermeer
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
Kom zaterdag 16 oktober 2021 van 10.30 tot 16.30 uur naar Trouwbeurs 't Groene Hart, editie Zoetermeer. Alle aanstaande bruidsparen zijn dan van harte welkom in Het Wapen van Zoetermeer aan de Zegwaartseweg 31.

Let op! In verband met corona moet je jouw gratis ticket(s) vooraf reserveren. Dat doe je snel en simpel via deze pagina.

Programma Op het voorlopige programma staan onder meer verschillende demonstraties, presentaties van uiteenlopende producten en diensten, diverse proeverijen én de verloting van een gratis diner voor 2.

Rondleidingen Aansluitend aan de eerste drie tijdvakken organiseert Het Wapen van Zoetermeer rondleidingen. Die rondleidingen starten om 12.00, 13.30 en 15.00 uur.

De toegang + parkeren + goodiebag + kans op een diner voor 2 zijn GRATIS!

WeddingFair Utrecht - najaar 2021

Datum:10-10-2021
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair is er voor jou! WeddingFair Utrecht is ontwikkeld om inspiratie op te doen voor jouw grote dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Industrieel, vintage, rustiek, elegant, boho, traditioneel en meer. Iedereen met trouwplannen kan in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste bedrijven uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis. Je kunt gratis parkeren naast de locatie in de directe omgeving.

Trouwbeleving @ De Landgoederij Bunnik

Datum:03-10-2021
Locatie:De Landgoederij
Adres:Camminghalaan 30
Plaats:Bunnik
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Kom zondag 3 oktober naar de leukste en gratis bruidsbeurs van de regio Utrecht. Deze editie van de Trouwbeleving vindt plaats bij De Landgoederij in Bunnik. De Landgoederij ademt romantiek. Het naastgelegen Kasteel Cammingha, de prachtige groene tuinen, de ligging aan het water en de sfeervolle ambiance van de oude boerderij maken het een unieke en bijzondere trouwlocatie in Utrecht. Op deze schitterende trouwlocatie in de regio Utrecht kunnen jullie enorm veel trouwinspiratie opdoen voor jullie mooiste dag.

Of jullie nu op zoek zijn naar de leukste trouwbedrijven, tips voor een knallede party of op zoek zijn naar een mooie trouwjurk. Bij het Trouwbeleving event zijn jullie aan het goede adres! Bezoek deze gratis trouwbeurs en beleef samen een leuke dag!

Beleef, proef en geniet samen tijdens deze gratis trouwbeurs. Ervaar hoe verschillende trouwbedrijven hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar onder andere wat een trouwambtenaar en bruiloftband voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. Geniet van de heerlijke bruidstaart na de ceremonie en proost samen op jullie verloving!

Tijden van de real life trouwceremonie: 12.30 en 15.00 uur. Duur circa 25 minuten.

Voor 100 bruidsparen die zich aangemeld hebben ligt er een leuke goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes klaar. Wil jij verzekerd zijn van deze toffe goodiebag? Meld je dan binnenkort aan.

Trouwbeurs 't Groene Hart - Krimpenerwaard 2021

Datum:02-10-2021
Locatie:Hotel-Restaurant De Witte Brug
Adres:Kerkweg 138
Plaats:Lekkerkerk
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Kom zaterdag 2 oktober 2021 van 11.00 tot 16.00 uur naar de Krimpenerwaardse Trouwbeurs 't Groene Hart. Je bent van harte welkom in Hotel-Restaurant De Witte Brug aan de Kerkweg 138 in Lekkerkerk.

Let op! In verband met corona moet je jouw gratis ticket(s) vooraf reserveren. Dat doe je snel en simpel via deze pagina.

Programma Op het voorlopige programma staan onder meer diverse demonstraties, presentaties van uiteenlopende producten en diensten, verschillende proeverijen én de verloting van een gratis diner voor 2.

De toegang + parkeren + goodiebag + kans op een diner voor 2 zijn GRATIS!

WeddingFair Zoetermeer 2021

Datum:26-09-2021
Locatie:Dekker Zoetermeer
Adres:Scheglaan 12
Plaats:Zoetermeer
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
Kom zondag 26 september naar WeddingFair Zoetermeer. Dit trouwevent is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw bruiloft. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirerende en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling. Dekker Zoetermeer ligt direct aan de N470, aan de Rotterdamse zijde van Zoetermeer, in de wijk Rokkeveen. Met de auto ben je in 15 minuten weer in Rotterdam. De toegang is gratis.

Trouwroute langs het water

Datum:19-09-2021
Locatie:Lage Bergse Bos
Adres:
Plaats:Bergschenhoek
Aanvangstijd:10.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
De trouwbeurs waar je een bruiloft echt beleefd!

Willen jullie graag aan het water in een natuurlijke omgeving elkaar het ja-woord geven? Dan is deze trouwroute echt iets voor jullie! Tijdens een hele leuke dag ontdek je wie de leukste leveranciers zijn voor jullie grote dag.

Julie ervaren tijdens deze Trouwroute een live ceremonie, live cooking & live party. Allen op een andere locatie, op maximaal 15 minuten van elkaar vandaan in het Lage Bergse Bos, vlakbij Hillegersberg. Wij regelen het vervoer!

De entree van de Trouwroute langs het water kost € 10,00 per persoon. Dit is inclusief drankjes, hapjes en lunch wat wordt aangeboden op de verschillende locaties. Indien jullie iets buiten dit aanbod bestellen, zal dit voor eigen rekening zijn.

Er wordt rekening gehouden met dieet- en allergiewensen, mits dit uiterlijk een week van tevoren bekend is bij de organisatie.

Bestel nu je kaarten via iris@bergscheplas.nl.

WeddingFair Etten-Leur 2021

Datum:11-07-2021
Locatie:Nieuwe Nobelaer
Adres:Anna van Berchemlaan 2
Plaats:Etten-Leur
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
Zondag 11 juli 2021 is het weer zover, dan vindt WeddingFair Etten-Leur plaats bij de Nieuwe Nobelaer. Aanstaande bruidsparen kunnen tussen 10.30 en 16.30 uur inspiratie opdoen voor de grote dag. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en het full colour splinternieuwe WeddingMagazine met een totale waarde van ruim € 15,00. Doe gezellig mee aan de workshop "maak een moodboard voor je bruiloft". Deze word je aangeboden door WeddingFair. Op de trouwbeurs Etten-Leur kun je kans maken op een trouwjurk van Très Jolie tot € 1.000,-. Het is verplicht van de overheid om je voorafgaand aan de beurs aan te melden. Je kunt tot de beursdag aanmelden. Het gratis ticket ontvang je per omgaande in je mailbox.

WeddingFair Utrecht - 2021

Datum:04-07-2021
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair voor Utrecht vind je op zondag 4 juli 2021 in Theater Stefanus. De bruidsbeurs is geopend van 10.30 tot 16.30 uur. De entree is gratis. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en het full colour splinternieuwe WeddingMagazine. Je kunt gratis parkeren naast de locatie en in de directe omgeving. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". #loveandwin actie: WIN JOUW TROUWJURK! Het is een verplichting van de overheid om je voorafgaand aan de beurs aan te melden. Je kunt tot de beursdag aanmelden. Het gratis ticket ontvang je per omgaande in je mailbox.

WeddingFair Rotterdam - 2021

Datum:04-07-2021
Locatie:Hotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair Rotterdam is de grootste trouwbeurs van de regio en de entree is gratis. De beurs vindt plaats op zondag 18 juli 2021 in Hotel Wings aan de luchthaven Rotterdam-Den Haag. WeddingFair Rotterdam is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw bruiloft. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen professionele trouwbedrijven ontmoeten. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en het full colour splinternieuwe WeddingMagazine. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Het is een verplichting van de overheid om je voorafgaand aan de beurs aan te melden. Je kunt tot de beursdag aanmelden. Het gratis ticket ontvang je per omgaande in je mailbox.

WeddingFair Den Haag 2021

Datum:20-06-2021
Locatie:Gia Event Center
Adres:De Werf 11
Plaats:Den Haag
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair Den Haag is het grootste weddingevent van de Haagse regio en de entree is gratis! De trouwbeurs is geopend van 10.30 tot 16.30 uur. WeddingFair bied je meer dan 50 echte, verschillende trouwbedrijven, live workshops wedding-moodboard maken, live entertainment, weddingshopper met de WeddingMagazine voor alle bruiden. Ook maak je kans op spetterende hoofdprijzen! Rondom de locatie is veel ruimte waar je gratis kunt parkeren. Het is een verplichting van de overheid om je voorafgaand aan de bruidsbeurs aan te melden. Je kunt tot de beursdag aanmelden. Het gratis ticket ontvang je per omgaande in je mailbox.

WeddingFair Zwolle 2021

Datum:13-06-2021
Locatie:Hotel Lumen
Adres:Stadionplein 20
Plaats:Zwolle
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair Zwolle vind je op zondag 13 juni in het Event Center van Lumen Hotel & Events, gelegen aan het stadion van PEC Zwolle. Open van 10.30 tot 16.30 uur. Gratis entree. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en het full colour splinternieuwe WeddingMagazine! Dus heb jij trouwplannen en ben je op zoek naar een trouwlocatie, trouwvervoer, trouwringen, een bruidsjurk, sieraden, bruidsmake-up, huwelijksbedankjes, bruidssuikers, een professionele discoshow of live entertainment; dit en nog veel meer vind je op dit trouwevent. Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas. Het is een verplichting van de overheid om je voorafgaand aan de beurs aan te melden. Je kunt tot de beursdag aanmelden. Het gratis ticket ontvang je per omgaande in je mailbox.

TopTrouwAvond

Datum:12-04-2021
Locatie:
Adres:
Plaats:Thuis
Aanvangstijd:18.30 uur
Sluitingstijd:21.30 uur
Info:
  
Van HARTe gefeliciteerd! Jij gaat trouwen of kent iemand die trouwplannen heeft. Wat leuk! Welkom bij de online interactieve bruidsbeurs TopTrouwSpecialisten.nl.

Via TopTrouwSpecialisten.nl maak je tijdens de TopTrouwAvonden via beeldbellen persoonlijk kennis met de specialisten die van jullie bruiloft je mooiste dag maken. Je kunt ze dus zien én spreken en tegelijkertijd kijken en luisteren naar wat zij jullie te bieden hebben. Gewoon vanuit huis of een andere plek via laptop, tablet of mobiele telefoon. Aan de TopTrouwAvonden doen specialisten uit verschillende trouwbranches deel. Dit online platform is daarom een mooie en eenvoudige manier om met hen kennis te maken en goede indrukken te krijgen nu het nog niet mogelijk is om bruidsbeurzen op locatie te bezoeken. Deelname is uiteraard vrijblijvend.

TopTrouwAvond

Datum:22-03-2021
Locatie:
Adres:
Plaats:Thuis
Aanvangstijd:18.30 uur
Sluitingstijd:21.30 uur
Info:
  
Van HARTe gefeliciteerd! Jij gaat trouwen of kent iemand die trouwplannen heeft. Wat leuk! Welkom bij de online interactieve trouwbeurs TopTrouwspecialisten.nl.

Via TopTrouwspecialisten.nl maak je tijdens de TopTrouwAvonden via beeldbellen persoonlijk kennis met verschillende bedrijven uit de trouwbranche die van jullie trouwdag je mooiste dag maken. Je kunt ze dus zien en spreken en tegelijkertijd kijken en luisteren naar wat zij jullie te bieden hebben. Gewoon vanuit huis of een andere plek via laptop, tablet of mobiele telefoon. Aan de TopTrouwAvonden doen verschillende trouwspecialisten mee. Dit online platform is daarom een leuke en eenvoudige manier om met hen kennis te maken en goede indrukken te krijgen nu het nog niet mogelijk is om bruidsbeurzen op locatie te bezoeken. Deelname is uiteraard vrijblijvend.

Trouwbeurs Alkmaar - 2021

Datum:24-01-2021
Locatie:AFAS Stadion - Georg Kessler Lounge
Adres:Stadionweg 1
Plaats:Alkmaar
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Yes, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd en laten we beginnen met de voorpret. Samen met heel veel leuke trouwexperts uit de regio willen wij jullie graag helpen met de organisatie van jullie grote dag. Op een verrassende en interactieve manier nemen wij jullie mee naar de mooie tradities en trends die de trouwbranche te bieden heeft. Behalve een persoonlijke kennismaking gelden er vaal leuke aanbiedingen.

Zondag 24 januari 2021 van 10.30 tot 16.00 uur organiseert Organisatiebureau Njoy & Party in samenwerking met de afdeling evenementen van het AFAS Stadion de 8e editie van trouwbeurs Alkmaar. Het evenement zal plaatsvinden in de stijlvolle Georg Kessler Lounge van het AFAS Stadion (etage 3).

Trouwbeurs Alkmaar is een inspiratieplein voor bruidsparen-to-be en een thuiswedstrijd voor regionale professionals uit de trouwbranche. Jaarlijks verzamelen ruim 45 trouwspecialisten zich tijdens deze bruidsbeurs in de voetbaltempel van Alkmaar. Normaal gesproken is de luxe louge een uitvalbasis voor zakelijke voetbalfans. Tijdens Trouwbeurs Alkmaar fungeert de luxe businesslounge als een sfeervol inspiratieplein voor verliefde stellen met trouwplannen.