Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Nikita Bruidsmode de bruidswinkel met een uniek concept

Trouwplannen?

Gefeliciteerd met dit prachtige voornemen! We vinden het erg leuk dat je deze pagina bezoekt en vertellen je graag wat Nikita Bruidsmode je kan bieden. Nikita Bruidsmode is een prachtige bruidswinkel met een uniek concept. Mooie preloved / tweedehands trouwjurken van bekende merken en recente collecties. Naast onze prachtige tweedehands- preloved bruidsjurken, hebben wij ook een breed en gevarieerd assortiment nieuwe trouwjurken.

De collectie

De merken die je o.a. bij ons zult vinden, zijn: Enzoani, Très Chic, Brinkman en Bianca Evento. Wij bieden dus een gevarieerd aanbod voor iedere bruid. Wij zijn de enige bruidsmodewinkel die de bijzondere merken Papilio - Victoria Soprano en voor de dames die van Vintage korte trouwjurken houden, het merk van The House of Mooshki aanbieden. Of je nu een korte, gekleurde, klassieke, bohemian, plussize, exclusieve of een stoere trouwjurk zoekt, bij Nikita Bruidsmode vind je het!

Gezellige en ontspannen sfeer

Onze bruidswinkel bevindt zich in een heuse woonboerderij "De Brugse Hoeve" in het Noord-Brabantse Velp. Wanneer je aanbelt bij de poort, merk je dat je in een gezellige, ontspannen sfeer terecht komt. De dieren in de wei zullen je met veel enthousiasme welkom heten en zijn altijd in voor wat lekkers. Naast onze ontspannen service, bieden we kwaliteit, maatwerk een groot prijsvoordeel op Designer trouwjurken.

Een trouwjurk kies je niet voor even, de herinnering blijft je gehele leven!

Het uitkiezen van een trouwjurk moet een onvergetelijk moment worden en wij van Nikita Bruidsmode helpen je daar graag bij. Je kunt ontspannen alle nodige bruidsjurken passen met iedereen die je mee wil brengen. Een plek waar je mooie foto's mag maken voor onvergetelijke momenten en je kunt gebruik maken van onze lekkere arrangementen. Denk aan warme wafels, borrelplankjes, etc. Om jou en je gezelschap te laten genieten van je pasafspraak, werken wij enkel op afspraak en plannen we er 3 uur voor. 


Bosschebaan 6
5363SX  VELP
Tel: 0623545251
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie