Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Allround DJ Service de muziek waar jij en je gasten van genieten

De bruiloft DJ voor een onvergetelijk trouwfeest

Allround DJ voor jullie bruiloft. Jullie trouwfeest romantisch én swingend. Jullie zijn van plan om te gaan trouwen, gefeliciteerd! Er staat veel te gebeuren want voor jullie trouwdag wil je natuurlijk alles tot in de puntjes geregeld hebben. Je trouwt als het goed is maar één keer in je leven en dan wil je ook dat het trouwfeest een onvergetelijk moment wordt. 

Een allround DJ kan de uitkomst voor een onvergetelijk feest zijn. Van 80s tot top 40 en van romantisch tot hardstyle. Wij luisteren naar jullie wensen en kunnen goed overweg met de verschillende leeftijden van de gasten. Wij vragen altijd om zo'n tien tot twintig liedjes in te vullen op de muzieklijst zodat we jullie wensen goed in beeld kunnen brengen. We draaien deze gegarandeerd en hebben daarmee gelijk een goed idee van de invulling voor de rest van het trouwfeest. 

Een betrokken bruiloft DJ

Een ervaren allround DJ kan jullie wensen omtoveren tot een fantastische avond. Met gemiddeld vijfhonderd bruiloften per jaar hebben wij de ervaring in huis om te weten wat er allemaal bij komt kijken. Daarbij is een allround DJ in alle stijlen thuis, op de hoogte van de laatste trouwfeest hits en helpt hij graag mee met een spetterende openingsdans! 

Daarbij heeft de DJ ook altijd een microfoon paraat om met de gasten te communiceren en zo de dansvloer vol te houden. Wel goed om te weten, we praten niet meer dan nodig is en ook dit passen we aan op jouw wensen. 


Marnewaard 1
2904ST  CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Tel: 0648484492
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie