Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter


De huwelijksnacht

Lekkernijen bruiloft

De dag waar jullie zo naartoe hebben geleefd is bijna voorbij. De laatste gasten worden uitgezwaaid en jullie vertrekken naar de slaapkamer. Waar je de huwelijksnacht ook doorbrengt, je weet dat dit een bijzondere avond gaat worden. Maar is dat eigenlijk wel zo? Want de feitjes over de huwelijksnacht gaan niet bepaald over rozen… Met deze tips kun je er in ieder geval alles aan doen om van je huwelijksnacht een speciale nacht te maken. Enjoy!

Hoe maak ik mijn huwelijksnacht speciaal?

Het beste onderdeel van je bruiloft is misschien wel de huwelijksnacht. Althans, dat denken de meeste aanstaande bruidsparen. Maar wist je dat slechts 25% van de pasgetrouwde stellen seks heeft tijdens de huwelijksnacht? Hier kun jij natuurlijk verandering in brengen. Maak jouw huwelijksnacht romantisch met de onderstaande tips.

Trouwen

• Vul jullie slaapkamer met geuren. Geuren kunnen herinneringen, emoties en gemoedstoestanden stimuleren. Ook kunnen geuren kalmeren, ontspannen, stimuleren of prikkelen. Er wordt gezegd dat de seksuele begeerte verhoogd wordt met de geuren: sandelhout, lavendel of jasmijn. Ik zou zeggen; probeert het uit, je hebt niets te verliezen!

• Laat je over de drempel dragen. Niets is romantischer dan over de drempel gedragen te worden toch? Deze traditie komt uit de Romeinse tijd, toen zei men dat het geluk voor het bruidspaar was. 

• Luister naar jullie favoriete muziek. Laat jouw telefoon jullie favoriete nummers afspelen. Ook met muziek kun je herinneringen naar boven laten halen. 

Huwelijksnacht

• Draag een exclusief setje tijdens de huwelijksnacht. Zachte zijdeachtige lingerie is misschien niet het origineelste idee, maar hiermee zit je zeker goed. Jouw setje moet er natuurlijk wel een beetje sexy uitzien, maar vergeet niet dat kwaliteit ook heel belangrijk is. Kijk voor kwaliteit bruidslingerie op de website van Weddings.  

• Laat de alledaagse gloeilamp uit en vervang deze voor romantisch kaarslicht of een rode of blauwe lamp. Dir zorgt voor een zachte, romantische gloed. 

• Deel eten met elkaar op bed. Dit is een mooie manier om intiem te worden nadat je intiem wordt. Zet vers fruit neer met chocolade of andere sappige snacks en genieten maar!

Lekkernijen bruiloft

Thuis slapen? Ik zeg; niet doen!

Maar liefst 60% van de pasgetrouwde stellen zegt niet thuis te hebben geslapen na de bruiloft. Na zo’n bijzondere dag wil je toch lekker wakker worden in een luxe suite met champagne ontbijt? Past dit niet binnen jullie budget? Dan kun je altijd je ouders nog lief aankijken of zij het jullie cadeau willen geven. En mocht dat ook geen optie zijn, logeer dan in een hotelkamer, appartement of bed & breakfast. 

Cadeaus bekijken tijdens de huwelijksnacht

Er zijn veel bruidsparen die geld tellen en kaarten lezen tijdens de huwelijksnacht. Het is maar net waar je zin in hebt… We snappen dat je reuze benieuwd bent naar alle cadeaus, maar seriously? De volgende dag heb je immers genoeg tijd om alles te bekijken.