Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Axitraxi Fun - Games - Events unieke artikelen voor jouw bruiloft

Partyverhuur met net een beetje meer!

Axitraxi is ruim 30 jaar een begrip in de partyverhuur. Wil je een artikel huren? Dan kun je uit verschillende mogelijkheden kiezen. Deze mogelijkheden hebben betrekking op vervoer, opbouwen en afbreken door onze medewerkers. Voor het huren van een springkussen tot tent. Alles om jouw mooiste dag compleet te maken.

Kinderen op jouw bruiloft?

Kinderen kunnen zich prima vermaken op een springkussen, dit draagt zeker bij aan de sfeer op jouw feest. Bij Axitraxi kun je een goedkoop springkussen huren in verschillende thema’s. Een tent met alle toebehoren behoort ook tot de opties. Wij verhuren tenten in verschillende maten. Met als extra optie meubilair zoals bankensets en statafels. Om het nog aangenamer en sfeervoller te maken verhuren we ook heaters, verlichting en rode lopers.

Feestelijke ballondecoraties  

Zoek je een feestelijke ballonpilaar voor jouw feest? Een mooie ballonboog voor boven de entree van de trouwlocatie? Chique ballonslingers voor aan het plafond van jouw bruiloftzaal? Ballonnentrossen voor tijdens de huwelijksvoltrekking? Ook dan ben je bij Axitraxi aan het juiste adres. Wij hebben een shop waar al onze producten te zien zijn, van een heliumfles die je direct mee kunt nemen, tot vlaggenlijnen en losse ballonnen. En wil je advies voor ballondecoraties voor jouw trouwdag? Wij helpen je graag!


Bijsterhuizen 1178
6546AS  NIJMEGEN
Tel: 024-3582885
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie