Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

omdatikvanjetrouw uniek, humorvol, toegankelijk, kwetsbaar en lief

Trouwambtenaar Eva Schuurman

Eva is trouwambtenaar & ceremoniespreker. Dit wordt gedaan op een betrokken wijze en met een immens inlevingsvermogen. Ze is tekstueel sterk vanuit haar brede schrijfachtergrond (columns, poëzie, liedteksten, proza). En haar combinatie van kwetsbaarheid, humor en allesomvattende liefde raakt zowel luchtigheid als ernst.

Lyrische woorden

"Als het niet mijn eigen huwelijk was geweeest, was ik strontjaloers geweest op degene wiens bruiloft het wel was!"

Liefde is overal

Het huwelijk is niet iets van twee mensen, het is een samenkomen van werelden. Terugkijken of jeugd, familie, vriendschappen, keuzes, al wat je overkwam, hoe je overwon en daarna niet meer alleen kon. Of dat in elk geval niet wilde. Of je gekozen liefde nu de volledige tegenbeweging bleek van wat je gewend was, of al jaren in de sterren geschreven stond. Of je elkaar gepokt en gemazeld bij de kluisjes ontmoette, of in de kreukels op een bijeenkomst voor eenzamen. Liefde is overal, in onverwachts vertrouwen. In alle vormen en op elk moment.

Uitbundig & nederig

Je ziet hoe mensen elkaar overspoelen met oprechtheid en bewustzijn en hoe alles van ruis ontdaan is. Afgepeld. En dat dan alleen overblijft waarvoor je bij elkaar bent die dag. Dat is elke keer een liefdevolle klap in mijn gezicht. Dat went niet. En het is dat ik tekst heb voorbereid, anders zou ik er telkens sprakeloos van worden. Wat is het lief. En verbonden. En echt. Dat ik dit mag doen, het vertrouwen krijg deze liefde weer te geven. In al haar luchtigheid, zweven en aardse nuchterheid. Dat maakt me uitbundig en nederig tegelijk.

Eva schrijft, luistert en geeft weer

Eva is afgestudeerd als podiumkunstenaar aan Kleinkunstacademie en winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Ze kan improviseren vanuit liefde, invoelen vanuit ervaring en inleven vanuit interesse. Eva schrijft, luistert en geeft weer. Ze omvat en brengt simpele woorden samen tot magische combinaties, tot een zichtbare herinnering voor altijd. "Het feest is niet alleen 's avonds, het begint al bij de ceremonie."


Ludger 10
7234TD  WICHMOND
Tel: 0621956561
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie