Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Rechtbank monumentale trouwlocatie in Utrecht

De perfecte trouwlocaite midden in het centrum van Utrecht

Hij staat in de planning; de mooiste dag van jullie leven! En dus zijn jullie op zoek naar een bijzondere trouwlocatie. Of het nu gaat om de receptie, het huwelijksdiner of een avondfeest: De Rechtbank is de perfecte trouwlocatie midden in het centrum van Utrecht!

Een spetterend feest in jullie eigen 'rechtszaal'

De Rechtbank biedt volop mogelijkheden: een borrel of receptie met taart en toost, een viergangen diner voor al jullie gasten of een fantastisch feest in jullie eigen ‘rechtszaal’. Jullie kunnen natuurlijk ook jullie hele bruiloft bij ons vieren beginnend met een speciale trouwceremonie met live muziek in een monumentale zaal, daarna taart en toost met een lekkere borrel, aansluitend een heerlijk diner en als knallende afsluiter een groot feest (80 - 250 gasten) met band of DJ. Nadat jullie tot in de late uurtjes gefeest hebben, kunnen jullie (en jullie gasten) bij ons overnachten in een van onze Utrecht City Hotels (Court Hotel, Mother Goose, Eye Hotel of Hotel26) zodat jullie de volgende ochtend met het gezelschap na kunnen praten over deze bijzondere dag onder het genot van een heerlijk ontbijt. Of geniet met z'n tweetjes van ontbijt op bed, met champagne natuurlijk!

Geen standaard bruiloft, maar een bijzonder feest op basis van jullie wensen

Bij het organiseren van jullie huwelijk komt ontzettend veel kijken. Met een klein team van enthousiaste medewerkers, en één vaste contactpersoon voor jullie, denken wij graag met jullie mee en bespreken we jullie specifieke wensen tijdens een persoonlijk gesprek en tevens rondleiding op onze locatie. Geen standaard huwelijk, maar een unieke trouwdag op basis van jullie wensen: dáár gaan wij voor. Wij hopen jullie te mogen ontvangen bij De Rechtbank!


Korte Nieuwstraat 14
3512NM  UTRECHT
Tel: 030-2330030
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie