Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Trouwen bij Event Company vier monumentale trouwlocaties

Trouwen bij Event Company

Trouwen op een sfeervolle locatie? Event Company beschikt over unieke monumentale locaties voor een schitterend trouwfeest. De prachtige landhuizen en het kasteel zijn rustig gelegen in een beschermd natuurgebied of park midden in de Randstad. Op iedere trouwlocatie hebben we een eigen chef-kok die samen met zijn team met veel passie voor het vak de culinaire invulling van jouw trouwdag verzorgt.

De Lindenhof

De Lindenhof ligt aan de vijver van het Agnetapark in Delft. Het terras wordt omringd door hoge bomen en is daardoor een fijne schaduwrijke plek voor jouw huwelijksceremonie en/of receptie. De bijzondere ruimtes waaronder de monumentale Toneelzaal met een groot podium en kolossale kroonluchters wachten op een spetterend feest.

Landgoed Te Werve

In een 26 hectare beschermd natuurpark in Rijswijk ligt Landgoed Te Werve. Deze bijzondere locatie is helemaal gerestaureerd en opnieuw ingericht. De Tuinzaal heeft toegang tot het terras en uitzicht op de duiventoren en is perfect voor een huwelijksceremonie, receptie of feest. De Schouwzaal en Vijverzaal met unieke kroonluchters zijn bijzondere ruimtes voor een chic huwelijksdiner of een spetterend feest.

Kasteel De Hooge Vuursche

Tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn ligt Kasteel De Hooge Vuursche op een landgoed van 19 hectare. De uitstraling van het kasteel is uniek, eigentijds en sfeervol. Na de trouwdag kun je samen met je gasten overnachten. Voor het kersverse bruidspaar hebben we een romantische bruidssuite met bubbelbad en champagne.

Trouwceremonie

Op alle locaties verzorgen de we trouwceremonie. Je kunt de ceremonie op onze locatie laten verzorgen indien je ook de rest van het feest bij ons viert. Op Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn en De Lindenhof in Delft kan er op zondag getrouwd worden. 


Van Vredenburchweg 101
2283TC  RIJSWIJK
Tel: 070-4152185
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie