Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

TailormadeSuits trouwpakken, maatkleding en accessoires

Een pak van je hart

De meest liefdevolle ontdekkingstocht die de mens ondernemen kan is trouwen. Wil jij je trouwdag origineel en onvergetelijk maken met een Pak van je Hart?

Bij TailormadeSuits kunt u slagen voor prachtige trouwkleding en volledige kostuums voor de bruidegom. Het aanschaffen van een trouwpak is een bijzonder moment voor iedere man. TailormadeSuits weet ‘hoe het heurt’ en stelt samen met u het perfecte trouwpak samen. Met kleur- en stijladvies van het hoogste niveau. Eventueel gecomplementeerd met schitterende accessoires, schoenen en riemen. Altijd voor de scherpste prijs.

Waarom kiezen voor TailormadeSuits?

• Stel uw eigen trouwkostuum samen
Kies voor uw trouwkostuum uit een ruime collectie stoffen, gewenst model, Italiaanse snit, binnenvoering, kleur stiksels, knopen, borduren van initialen of trouwdatum en meer.

• Perfect passende trouwpakken en trouwhemden
Draagcomfort staat hoog in het vaandel wanneer u voor maatkleding kiest. Dit bewijzen wij graag aan u.

• Trouwpakken vanaf €399,-
Ervaar de scherpte van onze all-in prijzen. Alle opties en extra’s op uw trouwpak en trouwhemd zitten bij de prijs inbegrepen.

• De meest hoogwaardige stoffen
Luxueuze stoffen en blends van uiteenlopende Engelse en Italiaanse stoffenhuizen staan aan de basis van uw trouwpak. TailormadeSuits heeft de grootste stoffencollectie van Nederland.

• Alle accessoires die u nodig heeft
Ook voor Fashion Essentials als dassen, horloges, kalfslederen schoenen en sneakers, riemen, manchetknopen, aktetassen etc. kunt u bij ons terecht.

• Klantvriendelijk, bedreven en bevlogen personeel
Vanaf het moment dat u binnenkomt staan we voor u klaar. Een prettig ontvangst, treffend advies, service en nazorg. Make your day Tailormade!


Goudsewagenstraat 22A
3011RK  ROTTERDAM
Tel: 010-2681034
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie