Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

 

Archief trouwennieuws Utrecht
 Een bijzondere huwelijksnacht
 

Planning-bruiloft

Waar je de huwelijksnacht ook doorbrengt, je weet dat dit een bijzondere avond gaat worden. Maar is dat eigenlijk wel zo? Want de feitjes over de huwelijksnacht gaan niet bepaald over rozen... Met deze tips kun je er in ieder geval alles aan doen om van je huwelijksnacht een speciale nacht te maken.

Lees meer...Hou jij het na je huwelijk ook nog spannend in bed met je partner?
 

Huwelijksnacht

De liefde die jullie voor elkaar voelen is sterk en daarom hebben jullie dit bezegeld met een huwelijk. Maar zorg ervoor dat jullie niet in een sleur terecht komen. In dit artikel lees je wat een huwelijk met je doet en hoe je ook na je huwelijk de spanning erin kunt houden.

Lees meer...Ook na het trouwen: zo houd jij de spanning erin!
 

Trouwen in Utrecht

Een aantal maanden geleden zijn jullie in het huwelijksbootje gestapt. Doordat jullie geloftes naar elkaar hebben uitgesproken, is er de intentie om levenslang samen te blijven. In dit artikel lees je wat trouwen met je doet en hoe je ook na het trouwen de spanning erin kunt houden.

Lees meer....Trouwpak uitkiezen doe je zo
 

Trouwpak uitkiezen

De mooiste dag van je leven begint bij een perfect trouwpak. Maar een trouwpak kies je niet zomaar. Een trouwpak moet voldoen aan al jouw wensen en eisen. Om je alvast op weg te helpen, hebben wij in dit blog een aantal tips voor je op een rijtje gezet. 

Lees meer...Trouwkaartideeën
 

Trouwkaarten

De perfecte trouwkaart uitzoeken is een hele klus. Je hebt namelijk duizenden trouwkaartideeën en je wilt toch meteen de goede toon zetten voor je bruiloft. In dit blog hebben wij de leukste ideeën voor de trouwkaart voor je op een rij gezet. 

Lees meer...
 Het benodigde drukwerk bij trouwen
 

Drukwerk trouwen

Het drukwerk voor je bruiloft is misschien niet iets waar je meteen aan denkt. Maar wist je dat het drukwerk voor de bruiloft een groot deel de stijl en sfeer voor die dag bepaalt? In dit artikel lees je alles over het benodigde drukwerk bij trouwen. 

Lees meer...

 Vind je bruidsjurk online
 

Vind je bruidsjurk online

Het aanbod bruidsjurken bij de vele bruidsmodewinkels in Nederland is enorm uitgebreid. Er zijn veel verschillende merken, met ieder een of meer eigen collecties met een grote diversiteit aan modellen en kleuren. 

Lees meer...

 


 

Aankleding van je huwelijksfeest
 

Ceremonie stoelen

Je huwelijksfeest moet een schitterend feest worden. Voor de dag van je leven mag je alles uit de kast halen om er een onvergetelijk evenement van te maken. Zijn die hoofdzaken geregeld dan kun je naar de rest van de aankleding en details kijken.

Lees meer...


 

Immediate trouwpakken
 

Immediate-trouwpakken

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk piekfijn uitzien in je trouwpak. Stijlvol, elegant, stoer en misschien een klein beetje gewaagd. Als jij je herkent in dat profiel, dan kun jij straks gaan trouwen in een trouwpak van het trouwpakken merk Immediate.

Lees meer...Sleur en trend in trouwlocaties
 

Buitenplaats Sparrendaal

Jarenlang was het vanzelfsprekend dat de huwelijksvoltrekking plaats vond in de trouwzaal van het gemeentehuis of in het stadhuis. Er waren ook wel gemeenten die daar een klein stapje verder in gingen. Vaak had zo'n gemeente dan 1 of enkele externe trouwlocaties die ook waren aangewezen als Huis der Gemeente. Meestal eigen gebouwen, een kerk of culturele locaties binnen de eigen gemeente, maar daar hield het dan ook wel mee op.

Lees meer...De Bruidstaart
 

De_bruidstaart

Na het ja-woord is het dan eindelijk tijd voor het eerste deel van het bruiloftsfeest... het aansnijden van de bruidstaart. Alle officiële onderdelen waren uiteraard een speciale en onvergetelijke ervaring, maar als het moment eenmaal daar is om de taart aan te snijden, ben je vast en zeker ook wel blij dat de feestelijkheden gaan beginnen.

Lees meer...Bestel jullie trouwkaarten online
 

Flessenpost-bruiloft-uitnodiging
De winter is bijna voorbij en we zien overal alweer de zon verschijnen en bloemen tevoorschijn komen. We weten allemaal wat dit betekent: de lente komt eraan, oftewel het trouwseizoen is in zicht! De trouwplannen kunnen nu echt beginnen en jullie kunnen starten met het regelen van de locatie en catering, en natuurlijk het maken van een gastenlijst:

Lees meer...Bedankjes voor een winterbruiloft
 

startafbeelding_locomix

Er zijn best wel eens stellen die ervoor kiezen om in de winter maanden te trouwen. De meeste stellen geven de voorkeur aan trouwen in de lente of zomer, maar sommige kiezen er bewust voor om in de winter te trouwen. In de winter staat vaak sneeuw centraal, ook al zien wij hier niet zo vaak sneeuw, toch wordt op een winterbruiloft gebruik gemaakt van winterse elementen. Denk hierbij aan nepsneeuw.

 Lees meer...De goudsmid onder de loep...
 

trouwring_goudsmid
Willen jullie heel persoonlijke trouwringen? Dan is een bezoekje aan een goudsmid een aanrader!
Een goudsmid ontwerpt en maakt trouwringen, met veel oog voor detail en gevoel voor perfectie. Het resultaat: een paar onderscheidende trouwringen die enig zijn in hun soort.

Lees meer...Trouwkaartentrends 2015
 

01_Poobies_Trouwuitnodigingen
Het trouwseizoen van 2015 is weer in volle gang. Naast de toenemende interesse in trouwlocaties, trouwkleding en trouwringen, worden ook weer veel trouwkaarten besteld. Maar wat zijn de trends in trouwkaarten en trouwuitnodigingen voor 2015?

Lees meer...Verschillende soorten en materialen van trouwringen
 

trouwringen_goud_verweij

Hij heeft je op een romantische manier ten huwelijk gevraagd en jij zei JA! Hier was natuurlijk een prachtige verlovingsring voor nodig.  

Lees meer...

 Betekenis van bloemen
 

stijl_floral_design_trouwboeket

Foto: De Stijl Floral Design

Je denkt er misschien niet telkens bij na als je bloemen geeft of ontvangt, maar
"zeg het met bloemen" heeft eigenlijk een hele diepe betekenis.

Lees meer:..Huwelijksjubileum
 

Huwelijksjubileum_vieren
5 jaar getrouwd en dan je houten jubileum vieren? Na 10 jaar een blikken trouwdag?
Waar blijven de edelmetalen zoals het brons, zilver, goud en platina? En de diamanten en briljanten? Want daar gaan we toch allemaal voor! 

Lees meer...